Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
SES Creativ e® Kubb Junior
Variant:
  • SES Creativ e® Kubb Junior
  • SES Creativ e® Kubb Original

Pris
319 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A338342

EAN: 8710341022976

SES Creativ e® Kubb Junior
Texten har översatts automatiskt.
Uppmärksamhet små Viking- och Outdoor -fans!

Med den här Kubb Junior från SES Creativ e kan du nu delta i spännande speldueller. Först och främst delas lagen in i Red Team och Blue Team. Båda lagen får Kubbs, som är märkta med matchande vikingahjälmar, och tävlar mot varandra. Spelplanen är mentalt avgränsad i form av en kvadrat. Ett litet tips: Ju mindre barnen är, desto smalare bör fältet vara. Lagkuberna placeras på motsatta baslinjer i en rad med ett visst utrymme mellan dem. Mitt på planen, mellan de två lagen, står den största Kubb - Viking Lion King - på sin plats.

Det ena laget börjar nu kasta motståndarlagets djur med hjälp av kastpinnar. Om alla är träffade är det lejonkungens tur. Det lag som först slår ner och besegrar lejonet vinner. Instruktioner förklarar de enskilda stegen i detalj - inget kan gå fel. Med den praktiska förvaringsväskan kan du vara säker på att inget kommer att gå förlorat och det blir definitivt inte tråkigt när du är på språng. Vem kommer att göra en hjältehjältes träff?

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 30 x 20 x 9 cm.
  • Innehåll: 1 Viking Lion King Kubb, 6 team Kubbs, 4 kastpinnar, klistermärken med Viking-djur i lagfärgerna blått och rött, 1 förvaringsväska, 1 bruksanvisning.
  • Material: trä, tyg
  • Robust material för utomhusbruk
  • Ålder: från 6 år

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

SES Creativ e® Kubb Junior
SES Creativ e® Kubb Junior
319 kr