Sense Organics Träningsbyxor Zola svart marinblå
Hållbar
Storleksguide

Pris
138 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A186500

Sense Organics Träningsbyxor Zola svart marinblå
Texten har översatts automatiskt.
Sense Organics har stått för rättvis och hållbar produktion av barnkläder sedan starten 1996. De omfattande kollektionerna leker med klassiska element, kompletterade med färgglada och barnvänliga Design s.
Sense Organics påverkar direkt produktionsprocessen och säkerställer därmed efterlevnad med sina egna sociala, ekologiska och kvalitativa standarder. Genom regelbundna, oberoende kontroller och certifiering enligt GOTS och FAIRTRADE bekräftas och garanteras de högsta kraven.
Spinning, vävning, färgning och sömnad sker i vår egen produktionsanläggning från en enda källa och kan därmed spåras transparent. Produktionen fungerar med företagets egna vindkraftverk och bidrar därmed ytterligare till hållbarheten.

Bekväma ekologiska bomullsbyxor med randig resårlinning och breda muddar i benändarna.

Produktdetaljer :
  • Material: 100% bomull
  • Tvättbar upp till 40 ° C
  • Lämplig för torktumlare

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Sense Organics Träningsbyxor Zola svart marinblå
4
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Sense Organics Träningsbyxor Zola svart marinblå
Sense Organics Träningsbyxor Zola svart marinblå
138 kr