Scout Sunny II Safety Light Set 5 st - Purple Luna

Scout Sunny II Safety Light Set 5 st - Purple Luna


Variant:
  • Scout Sunny II Safety Light Set 5 st - Dark Beast
  • Scout Sunny II Safety Light Set 5 st - Purple Luna

Pris
3291 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330491

EAN: 4007953448459

Scout Sunny II Safety Light Set 5 st - Purple Luna
Texten har översatts automatiskt.
Låt dig förtrollas

Letar du efter något smalt? Då är Scout Sunny II den perfekta lösningen. Den är lätt, men ändå robust och tack vare de blinkande LED-ljusguiderna från OSRAM är den ett riktigt blickfång. Detta innebär att ABC-barn inte kan förbises ens i mörker. Detta är möjligt tack vare den integrerade Scout Power bank med laddningsindikator och praktisk ficklampa.

De drömlika Lila Luna Funny Snaps förtrollar skoldagen från årskurs 1 till 4 till en magisk enhörningsglittervärld.

Det höj- och sänkbara bärremssystemet är särskilt skonsamt för ryggen och växer med barnet under hela grundskolan.

Scout Sunny II Exclusive Safety Light Purple Luna skolväska levereras i ett 5-delat set med sportväska, pennfodral med Staedtler-kvalitetspennor, pennfodral, Power bänk och 3 Funny tryckknappar.

Specialutgåva Safety Light : Den lysande stjärnan på väg till skolan

Tack vare de blinkande lysdioderna power från OSRAM är de små ABC-barnen lätta att se även i mörker. Detta är möjligt tack vare den integrerade Scout Power banken med laddningsindikator och praktisk ficklampa.

Specialutgåva: Vägningshandtag

Smart och enkelt att kontrollera om skolväskans vikt passar in i vägningshandtaget. Handtaget är integrerat i alla Special Edition-modeller.
  • Skala 1 (upp till 3 kg): Utmärkt, din skolväska är superlätt.
  • Skala 2 (3 till 4 kg): Bra, din skolväska är tillräckligt lätt.
  • Skala 3 (4 till 5 kg): Okej, från klass 3, men behöver du verkligen allt?

Scout Sunny II: Den lätta allroundaren

Den genomtänkta designen gör Sunny II till den perfekta följeslagaren i skolan: den är smal men ändå stabil. Den är lätt men har ändå en stor packvolym. En inre framficka och tättslutande sidofickor håller allting snyggt och lättåtkomligt. Det gör skolan enkel för alla - stora som små!

Ergonomisk rygg

Växer med dig: det höj- och sänkbara bärremssystemet. Den avlastar kroppen i varje tillväxtfas genom att flytta vikten till höfterna.

Kroppsvänlig ryggkudde

Sitter, passar och har luft: 600 ryggprofiler av barn mellan 6 och 10 år låg till grund för utvecklingen av den ergonomiska, andningsbara ryggpolstret.

Bekväma bärremmar

Håll i dig ordentligt, tack! De S-formade axelbanden är vadderade med andningsbart 3D-nät för en bekväm passform. Variabel längd, utrustad med säkerhetsreflektorer.

Avtagbart höftbälte

Så mycket kunskap i ryggen att det blir ganska tungt? Höftbältet gör det lättare att bära vikten. Om den inte behövs kan den enkelt tas bort.

Stabilt bottenfack

Så alla anteckningsböcker är torra! Den extremt robusta och formstabila bottenplattan skyddar mot fukt som tränger in underifrån.

Självstängande magnetlås

Klicka och kör! Det magnetiska låset är mycket lätt att öppna och stängs automatiskt när locket är stängt.

Smart fördelning av utrymme

Det är de inre värdena som räknas: Innerfacket är uppdelat och därför mycket rymligt. De platta sidofickorna kan förstoras tack vare ett expansionsveck. En speciell egenskap är dräneringsöppningen om flaskan skulle läcka. Den stora framfickan rymmer lätt en matlåda eller ett fodral.

I varje Scout : STAEDTLER kvalitetspennor

I över 180 år har STAEDTLER gjort ett skrivinstrument till en favoritpenna och har därför en permanent plats i Scout pennfodral. Du hittar också en linjal, en vässare och ett suddgummi samt en tidtabell i det integrerade fack med fri sikt så att du kan börja din skoldag direkt!

Utformad för att spara resurser

Ett aktivt bidrag till miljöskyddet: yttertyget och innerfodret är tillverkade av återvunna polyesterfibrer från PET-flaskor. Detta gör hela väskan 100 procent återvinningsbar samtidigt.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 39 x 29 x 22 cm
  • Vikt: 1,1 kg
  • Volym: 19,5 liter
  • Innehåll: 1 skolryggsäck, 1 sportväska, 1 pennfodral med Staedtler kvalitetspennor, 1 pennfodral, 3 Funny tryckknappar, 1 Power bank.
  • Ålder: från 6 år
Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Scout Sunny II Safety Light Set 5 st - Purple Luna
Scout Sunny II Safety Light Set 5 st - Purple Luna
3291 kr