Scout Sunny II Neon Safety 4 st - Green Gecko

Scout Sunny II Neon Safety 4 st - Green Gecko


Variant:
  • Scout Sunny II Neon Safety 4 st - Green Gecko
  • Scout Sunny II Neon Safety Set med 4 stycken - Pink Glow

Pris
3143 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330479

EAN: 4007953449357

Scout Sunny II Neon Safety 4 st - Green Gecko
Texten har översatts automatiskt.
Ett riktigt starkt ljus!

Lysande, blinkande och extra säker - det är Sunny II Neon Safety . Med sina gröna varningsytor enligt DIN 58124 och retroreflekterande ytor sticker den alltid ut och garanterar god synlighet både på dagen och i skymningen.

Med de färgglada Green Gecko Funny snapsarna ser den bra ut och är ännu lättare att känna igen. Därför kan den till och med bära TÜV-sigillet för testad säkerhet.

Det höj- och sänkbara bärremssystemet är särskilt skonsamt för ryggen och växer med barnet under hela grundskolan.

Scout Sunny II Neon Safety Green Gecko skolväska levereras i ett 4-delat set med sportväska, pennfodral med Staedtler-kvalitetspennor, pennfodral och 3 Funny tryckknappar.

Neon Safety : Luminosity- Champion lyser hela dagen lång

Den neonfärgade färgen gör väskan till ett absolut blickfång och skyddar de små perfekt i trafiken. Självklart är det så mycket säkerhet som belönas: varningsfärgen fluorescerar så starkt att den helt uppfyller de stränga kraven i DIN 58124.

Scout Sunny II: Den lätta allroundaren

Sunny II:s genomtänkta design gör den till en perfekt följeslagare i skolan: den är smal men ändå robust. Den är lätt men har ändå en stor packvolym. En inre framficka och tättslutande sidofickor håller ordning på saker och ting och är lätta att komma åt. Det gör skolan lätt för alla - stora som små!

Ergonomisk rygg

Växer med dig: det höj- och sänkbara bärremssystemet. Den avlastar kroppen i varje tillväxtfas genom att flytta vikten till höfterna.

Kroppskonturerad ryggpolstring

Sitter, passar och har luft: 600 ryggprofiler av barn mellan 6 och 10 år låg till grund för utvecklingen av den ergonomiska, andningsbara ryggpolstret.

Bekväma bärremmar

Håll i dig ordentligt, tack! De S-formade axelbanden är vadderade med andningsbart 3D-nät för en bekväm passform. Variabel längd, utrustad med säkerhetsreflektorer.

Avtagbart höftbälte

Du har så mycket kunskap i ryggen att den blir ganska tung? Höftbältet gör det lättare att lyfta vikten. Om den inte behövs är den mycket lätt att ta bort.

Robust bottenplatta

Så alla anteckningsböcker är torra! Den extremt robusta och formstabila bottenplattan skyddar mot fukt som tränger in underifrån.

Självstängande magnetlås

Klicka och kör! Det magnetiska låset är lätt att öppna och stängs automatiskt när locket är stängt.

Smart uppdelning av utrymmet

Det är de inre värdena som räknas: Inredningsutrymmet är uppdelat och därför mycket rymligt. De platta sidofickorna kan förstoras tack vare ett expansionsveck. En speciell egenskap är dräneringsöppningen om flaskan skulle läcka. Den stora framfickan rymmer lätt en matlåda eller en påse.

I varje Scout : STAEDTLER kvalitetspennor

I över 180 år har STAEDTLER förvandlat ett skrivinstrument till en favoritpenna och har därför en permanent plats i Scout pennfodral. Du hittar också en linjal, en vässare och ett suddgummi samt en tidtabell i den integrerade fickan med fri sikt så att du kan börja din skoldag direkt!

Utformad för att spara resurser

Ett aktivt bidrag till miljöskyddet: yttertyget och innerfodret är tillverkade av återvunna polyesterfibrer från PET-flaskor. Detta gör hela väskan 100 procent återvinningsbar samtidigt.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 29 x 39 x 22 cm
  • Vikt: 1,1 kg
  • Volym: 19,5 liter
  • Innehåll: 1 skolryggsäck, 1 sportväska, 1 pennfodral med Staedtler kvalitetspennor, 1 pennfodral, 3 Funny Snaps
  • Ålder: från 6 år
Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Scout Sunny II Neon Safety 4 st - Green Gecko
Scout Sunny II Neon Safety 4 st - Green Gecko
3143 kr