Scout Sunny II Light viktsats 4st - Green Rex

Scout Sunny II Light viktsats 4st - Green Rex


Variant:
  • Scout Sunny II Light viktsats 4st - Green Rex
  • Scout Sunny II Light viktpaket 4 st - Mermaid

Pris
2760 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330471

EAN: 4007953448404

Scout Sunny II Light viktsats 4st - Green Rex
Texten har översatts automatiskt.
ROOAAAAR! Dinosaurien är lös!

Scout Sunny II Light väger bara 950 gram - vilket gör den till den lättaste Scout . Perfekt för små barn!

De förhistoriska superhjältarna Black Dino Funny Snaps drar till sig allas uppmärksamhet och gör dem på gott humör. Big lizard's hedersord!

Tack vare de retroreflekterande ytorna garanterar den här skolväskan en säker resa till skolan.

Scout Sunny II Light vikt Green Rex skolväska kommer i ett 4-delat set med sportväska, pennfodral med Staedtler kvalitetspennor, pennfodral och 3 Funny tryckknappar.

Scout Sunny II Light vikt: lätt att ta sig igenom varje skoldag

Med en vikt på endast 950 gram är Sunny II Light den lättaste av alla skolväskor från Scout . Som en äkta Allround erbjuder den ändå den nödvändiga stabiliteten för att klara av alla äventyr.

Ergonomisk rygg

Växer med dig: det höj- och sänkbara bärremssystemet. Den avlastar kroppen i varje tillväxtfas genom att flytta vikten till höfterna.

Ryggklädsel som passar kroppen

Sitter, passar och har luft: 600 ryggprofiler av barn i åldrarna 6-10 år användes som grund för att utveckla den ergonomiska, andningsbara ryggpolstringen.

Bekväma bärremmar

Håll i dig ordentligt, tack! De S-formade axelbanden är vadderade med andningsbart 3D-nät för en bekväm passform. Variabel längd, utrustad med säkerhetsreflektorer.

Avtagbart höftbälte

Så mycket kunskap i ryggen att det blir ganska tungt? Höftbältet gör det lättare att bära vikten. Om den inte behövs kan den enkelt tas bort.

Stabilt bottenfack

Så alla anteckningsböcker är torra! Den extremt robusta och formstabila bottenplattan skyddar mot fukt som tränger in underifrån.

Självstängande magnetlås

Klicka och kör! Det magnetiska låset är mycket lätt att öppna och stängs automatiskt när locket är stängt.

Smart fördelning av utrymme

Det är de inre värdena som räknas: Innerfacket är uppdelat och därför mycket rymligt. De platta sidofickorna kan förstoras tack vare ett expansionsveck. En speciell egenskap är dräneringsöppningen om flaskan skulle läcka. Den stora framfickan rymmer lätt en matlåda eller ett fodral.

I varje Scout : STAEDTLER kvalitetspennor

I över 180 år har STAEDTLER gjort ett skrivinstrument till en favoritpenna och har därför en permanent plats i Scout pennfodral. Du hittar också en linjal, en vässare och ett suddgummi samt en tidtabell i det integrerade fack med fri sikt så att du kan börja din skoldag direkt!

Utformad för att spara resurser

Ett aktivt bidrag till miljöskyddet: yttertyget och innerfodret är tillverkade av återvunna polyesterfibrer från PET-flaskor. Detta gör hela väskan 100 procent återvinningsbar samtidigt.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 29 x 39 x 22 cm
  • Vikt: 0,95 kg
  • Volym: 19,5 liter
  • Innehåll: 1 skolryggsäck, 1 sportväska, 1 pennfodral med Staedtler kvalitetspennor, 1 pennfodral, 3 Funny Snaps
  • Ålder: från 6 år
Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Scout Sunny II Light viktsats 4st - Green Rex
Scout Sunny II Light viktsats 4st - Green Rex
2760 kr