Scout Genius Exklusivt LED-set 4 st - Nebula

Scout Genius Exklusivt LED-set 4 st - Nebula


Variant:
 • Scout Genius Exklusivt LED-set 4 st - Nebula
 • Scout Genius Exklusivt LED-set 4 st - stjärnhimmel

Pris
3184 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330614

EAN: 4007953448602

Scout Genius Exklusivt LED-set 4 st - Nebula
Texten har översatts automatiskt.
Iväg till stjärnorna

Scout Genius är vår stallklassiker: slitstark, robust och med gott om utrymme. De sju blinkande LED-lamporna i LED Exclusive Collection och ytterligare retroreflekterande ytor gör att ABC-barnen kommer säkert till skolan.

Med den galaktiska nebulosan Funny Snaps är små astronauter på väg till skolan i ljusets hastighet. Nedräkningen är igång, rymdskeppet är på väg att lyfta!

Det höj- och sänkbara bärremssystemet är särskilt skonsamt för ryggen och växer med barnet under hela grundskolan.

Scout Genius Exclusive LED Nebula skolväska levereras i ett 4-delat set med sportväska, pennfodral med Staedtler-kvalitetspennor, pennfodral och 3 Funny tryckknappar.

Special Edition LED: Ganska ljusstark

Öppna locket, ta ut fodralet, sätt i batterierna, slå på och du är redo att köra: Så länge väskan är i rörelse tänds de aktiverade små lamporna automatiskt.

Specialutgåva: Vaggahandtag

Vaggahandtaget är ett smart och enkelt sätt att kontrollera om väskan passar för väskan. Handtaget är integrerat i alla Special Edition-modeller.
 • Skala 1 (upp till 3 kg): Bäst, din väska är superlätt.
 • Skala 2 (3 till 4 kg): Bra, din skolväska är tillräckligt lätt.
 • Skala 3 (4 till 5 kg): Okej, från klass 3, men måste verkligen allting följa med?

Scout Genius Den robusta klassiska

På vägen till skolan kan det bli lite jobbigt. Tack vare sin robusta konstruktion är Genius gjord för detta. Tack vare den stora volymen kan väskan rymma en hel del saker - från skolböcker till lunch och till och med en vattenflaska.

Men den är också smart: dess många fack gör den till en riktig organisationstalang. Det gör den till en pålitlig följeslagare för små upptäcktsresande.

Ergonomisk rygg

Växer med dig: det höj- och sänkbara bärremssystemet. Den avlastar kroppen i varje tillväxtfas genom att flytta vikten till höfterna.

Kroppskonturerad ryggpolstring

Sitter, passar och har luft: 600 ryggprofiler av barn mellan 6 och 10 år låg till grund för utvecklingen av den ergonomiska, andningsbara ryggpolstret.

Bekväma bärremmar

Håll i dig ordentligt, tack! De S-formade bärremmarna är vadderade med andningsbart 3D-nät och ger ett bekvämt grepp. Variabel längd, utrustad med säkerhetsreflektorer.

Avtagbart höftbälte

Så mycket kunskap i ryggen att det blir ganska tungt? Höftbältet gör det lättare att bära vikten. Om den inte behövs kan den enkelt tas bort.

Stabilt bottenfack

Så alla anteckningsböcker är torra! Den extremt robusta och formstabila bottenplattan skyddar mot fukt som tränger in underifrån.

Självstängande magnetlås

Klicka och kör! Det magnetiska låset är lätt att öppna och stängs automatiskt när locket är stängt.

Smart uppdelning av utrymmet

Det är de inre värdena som räknas: Inredningsutrymmet är uppdelat och därför mycket rymligt. De platta sidofickorna kan förstoras tack vare ett expansionsveck. En speciell egenskap är dräneringsöppningen om en flaska skulle läcka. Den stora framfickan rymmer lätt en matlåda eller en påse.

I varje Scout : STAEDTLER kvalitetspennor

I över 180 år har STAEDTLER förvandlat ett skrivinstrument till en favoritpenna och har därför en permanent plats i Scout pennfodral. Du hittar också en linjal, en vässare och ett suddgummi samt en tidtabell i den integrerade fickan med fri sikt så att du kan börja din skoldag direkt!

Utformad för att spara resurser

Ett aktivt bidrag till miljöskyddet: yttertyget och innerfodret är tillverkade av återvunna polyesterfibrer från PET-flaskor. Detta gör hela väskan 100 procent återvinningsbar samtidigt.

Produktdetaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 31 x 40 x 22 cm
 • Vikt: 1,18 kg
 • Volym: 19 liter
 • Innehåll: 1 skolväska, 1 sportväska, 1 pennfodral med Staedtler kvalitetspennor, 1 pennfodral, 3 Funny Snaps
 • Kräver 2 x AAA-batterier (ingår)
 • Ålder: från 6 år
Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Scout Genius Exklusivt LED-set 4 st - Nebula
Scout Genius Exklusivt LED-set 4 st - Nebula
3184 kr