Scout Alpha Safety Light 5 st - Dark Beast

Scout Alpha Safety Light 5 st - Dark Beast


Variant:
  • Scout Alpha Safety Light 5 st - Dark Beast
  • Scout Alpha Safety Light Uppsättning 5 st - Purple Luna

Pris
3212 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330484

EAN: 4007953448466

Scout Alpha Safety Light 5 st - Dark Beast
Texten har översatts automatiskt.
Ren spänning

Mjuk, rymlig och avslappnad - det är vad Scout Alpha är. Med retroreflekterande ytor och blinkande LED-ljusledare från OSRAM är Safety Light ett riktigt blickfång. Detta innebär att ABC-barn inte kan förbises ens i mörker. Detta är möjligt tack vare den integrerade Scout Power bank med laddningsindikator och praktisk ficklampa.

I kombination med Dark Beast Funny Snaps kan du börja ditt skolliv modigt och helt enkelt modigt.

Det höj- och sänkbara bärremssystemet är särskilt skonsamt för ryggen och växer med barnet under hela grundskolan.

Skolväskan Scout Alpha Exklusiv Safety Light Dark Beast skolväska levereras i ett 5-delat set med sportväska, pennfodral med Staedtler-kvalitetspennor, pennfodral, Power bänk och 3 Funny tryckknappar.

Specialutgåva Safety Light : Den lysande stjärnan på väg till skolan

Tack vare de blinkande lysdioderna power från OSRAM är de små ABC-barnen lätta att se även i mörker. Detta är möjligt tack vare den integrerade Scout Power banken med laddningsindikator och praktisk ficklampa.

Specialutgåva: Vägningshandtag

Smart och mycket enkelt att kontrollera om skolväskans vikt passar in i vägningshandtaget. Vägningshandtaget är integrerat i alla Special Edition-modeller.
  • Skala 1 (upp till 3 kg): Utmärkt, din skolväska är superlätt.
  • Skala 2 (3 till 4 kg): Bra, din skolväska är tillräckligt lätt.
  • Skala 3 (4 till 5 kg): Okej, från klass 3, men behöver du verkligen allt?

Scout Alpha : Den rymliga skolryggsäcken

Löst, avslappnat, helt avslappnat - det är Alpha . Skolryggsäcken har en förvånansvärt stor volym för anteckningsböcker, böcker och mycket annat. Tack vare den flexibla dragsnöret lämnas ingenting kvar. Särskilt häftigt: den rymliga framfickan där du enkelt kan förvara din matlåda eller ditt pennfodral. Så allt är lätt? Definitivt med Alpha .

Ergonomisk rygg

Växer med dig: det höj- och sänkbara bärremssystemet. Den avlastar kroppen i alla tillväxtstadier genom att flytta vikten till höfterna.

Kroppsvänlig ryggpolstring

Sitter, passar och har luft: 600 ryggprofiler av barn mellan 6 och 10 år låg till grund för utvecklingen av den ergonomiska, andningsbara ryggpolstringen.

Bekväma bärremmar

Håll i dig ordentligt, tack! De S-formade axelbanden är vadderade med andningsbart 3D-nät för en bekväm passform. Variabel längd, utrustad med säkerhetsreflektorer.

Avtagbart höftbälte

Du har så mycket kunskap i ryggen att den blir ganska tung? Höftbältet gör det lättare att bära vikten. Om den inte behövs kan den enkelt tas bort.

Stabilt bottenfack

Håller alla dina anteckningsböcker torra! Den extremt robusta och formstabila bottenplattan skyddar mot fukt som tränger in underifrån.

Självstängande magnetlås

Klicka och kör! Det magnetiska låset är lätt att öppna och stängs automatiskt när locket fälls ner.

Smart uppdelning av utrymmet

Det är de inre värdena som räknas: Innerfacket är uppdelat och därför mycket rymligt. De platta sidofickorna kan förstoras tack vare ett expansionsveck. En speciell egenskap är dräneringsöppningen om flaskan skulle läcka. Den stora framfickan rymmer lätt en matlåda eller en påse.

I varje Scout : STAEDTLER kvalitetspennor

I över 180 år har STAEDTLER förvandlat ett skrivinstrument till en favoritpenna och har därför en permanent plats i Scout pennfodral. Du hittar också en linjal, en vässare och ett suddgummi samt en tidtabell i det integrerade fack med fri sikt så att du kan börja din skoldag direkt!

Utformad för att spara resurser

Ett aktivt bidrag till miljöskyddet: yttertyget och innerfodret är tillverkade av återvunna polyesterfibrer från PET-flaskor. Detta gör hela väskan 100 procent återvinningsbar samtidigt.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 32 x 40 x 25 cm
  • Vikt: 1,2 kg
  • Volym: 20,5 liter
  • Innehåll: 1 skolryggsäck, 1 sportväska, 1 pennfodral med Staedtler kvalitetspennor, 1 pennfodral, 3 Funny tryckknappar, 1 Power bank.
  • Ålder: från 6 år
Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Scout Alpha Safety Light 5 st - Dark Beast
Scout Alpha Safety Light 5 st - Dark Beast
3212 kr