Scout Alpha Exclusive Superflash Set 4pcs - Black Spider

Scout Alpha Exclusive Superflash Set 4pcs - Black Spider


Variant:
 • Scout Alpha Exclusive Superflash Set 4pcs - Black Spider
 • Scout Alpha Exclusive Superflash Set 4pcs - Dream catcher

Pris
2864 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A330600

EAN: 4007953448527

Scout Alpha Exclusive Superflash Set 4pcs - Black Spider
Texten har översatts automatiskt.
Spindlarna är lösa!

Mjuk, rymlig och avslappnad - det är vad Scout Alpha är. De extra stora retroreflekterande ytorna på Alpha Exclusive Superflash lyser omedelbart när ljuset träffar dem. Detta gör att skolryggsäcken sticker ut ännu mer. Det ser inte bara häftigt ut, utan gör det också säkrare att gå till skolan.

I kombination med de tre läskiga Black Spider Funny tryckknappar är väskan ett måste för alla små spindelfantaster. Spöklikt roligt!

Det höj- och sänkbara bärremssystemet är särskilt skonsamt för ryggen och växer med barnet under hela grundskolan.

Skolväskan Scout Alpha Exclusive Superflash Black Spider är ett set i fyra delar med sportväska, pennfodral med Staedtler-kvalitetspennor, pennfodral och tre Funny tryckknappar.

Special Edition Superflash: Superhjälte med stor ljusstyrka

De extra stora retroreflekterande ytorna reflekterar det infallande ljuset från t.ex. bilstrålkastare - i mörkret skapar detta en extrem glödande effekt som ger ökad säkerhet på vägen till skolan.

Specialutgåva: Vaggahandtag

Smart och mycket enkelt att kontrollera om skolryggsäckens vikt passar med vagghandtaget. Handtaget är integrerat i alla Special Edition-modeller.
 • Skala 1 (upp till 3 kg): Bäst, din väska är superlätt.
 • Skala 2 (3 till 4 kg): Bra, din väska är tillräckligt lätt.
 • Skala 3 (4-5 kg): Okej, från och med klass 3, men behöver du verkligen ta med dig allt?

Scout Alpha : Den rymliga skolryggsäcken

Löst, avslappnat, helt avslappnat - det är Alpha . Skolryggsäcken har en förvånansvärt stor volym för anteckningsböcker, böcker och mycket annat. Tack vare den flexibla dragsnöret lämnas ingenting kvar. Särskilt häftigt: den rymliga framfickan där du enkelt kan förvara din matlåda eller ditt pennfodral. Så allt är lätt? Definitivt med Alpha .

Ergonomisk rygg

Växer med dig: det höj- och sänkbara bärremssystemet. Den avlastar kroppen i varje tillväxtfas genom att flytta vikten till höfterna.

Ryggklädsel som passar kroppen

Sitter, passar och har luft: 600 ryggprofiler av barn mellan 6 och 10 år låg till grund för utvecklingen av den ergonomiska, andningsbara ryggkudden.

Bekväma bärremmar

Håll i dig ordentligt, tack! De S-formade axelbanden är vadderade med andningsbart 3D-nät för en bekväm passform. Variabel längd, utrustad med säkerhetsreflektorer.

Avtagbart höftbälte

Så mycket kunskap i ryggen att det blir ganska tungt? Höftbältet gör det lättare att bära vikten. Om den inte behövs kan den enkelt tas bort.

Stabilt bottenfack

Så alla anteckningsböcker är torra! Den extremt robusta och formstabila bottenplattan skyddar mot fukt som tränger in underifrån.

Självstängande magnetlås

Klicka och kör! Det magnetiska låset är lätt att öppna och stängs automatiskt när locket fälls ner.

Smart fördelning av utrymme

Det är de inre värdena som räknas: Innerfacket är uppdelat och därför mycket rymligt. De platta sidofickorna kan förstoras tack vare ett expansionsveck. En speciell egenskap är dräneringsöppningen om en flaska skulle läcka. Den stora framfickan rymmer lätt en matlåda eller ett fodral.

I varje Scout : STAEDTLER kvalitetspennor

I över 180 år har STAEDTLER gjort ett skrivinstrument till en favoritpenna och har därför en permanent plats i Scout pennfodral. Du hittar också en linjal, en vässare och ett suddgummi samt en tidtabell i det integrerade fack med fri sikt så att du kan börja din skoldag direkt!

Utformad för att spara resurser

Ett aktivt bidrag till miljöskyddet: yttertyget och innerfodret är tillverkade av återvunna polyesterfibrer från PET-flaskor. Detta gör hela väskan 100 procent återvinningsbar samtidigt.

Produktdetaljer:
 • Mått (längd x bredd x höjd): 32 x 40 x 25 cm
 • Vikt: 1,2 kg
 • Volym: 20,5 liter
 • Innehåll: 1 skolryggsäck, 1 sportväska, 1 pennfodral med Staedtler kvalitetspennor, 1 pennfodral, 3 Funny Snaps
 • Ålder: från 6 år
Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Scout Alpha Exclusive Superflash Set 4pcs - Black Spider
Scout Alpha Exclusive Superflash Set 4pcs - Black Spider
2864 kr