Idag: 10x mer babypoints 🎅
Idag: 10x mer babypoints 🎅
En gåva till dig
från jultomten
00
tim.
00
min.
00
sek.
Samla poäng nu

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

SCHMUSEWOLKE Bärsele HalfBuckle Caribbean Blue
Hållbar
Tillfälligt slutsåld
Pris
1031 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313377

EAN: 4251562303368

SCHMUSEWOLKE Bärsele HalfBuckle Caribbean Blue
Texten har översatts automatiskt.
Som på moln - med vår mångsidiga Half Buckle !
Vår SCHMUSEWOLKE ® Half Buckle kännetecknas av hög komfort, flexibilitet och intuitiv hantering. Ergonomiskt bärande och hög kvalitet är en självklarhet för oss. Därför har vi utvecklat en bärstol som snabbt och enkelt kan anpassas till dina behov och som därmed blir en idealisk följeslagare för din bärtid.

Bra att veta
Kroppskontakt och ömhet är av stor betydelse för utvecklingen av ett tryggt band och ett sunt grundförtroende. Att bära med Schmusewolke Half Buckle ger närhet och trygghet och underlättar samtidigt vardagen som familj, eftersom du har händerna fria och samtidigt ditt barn väldigt nära dig. Detta gör att du kan leva ett flexibelt och rörligt liv medan ditt barn alltid är med dig - säkert, varmt och väl omhändertaget.

Ergonomiskt bärande
Ergonomiskt bärande är en viktig fråga för oss på Schmusewolke . Därför uppfyller Half Buckle också alla krav på ergonomisk bärbarhet. Den sömlöst justerbara stången kan anpassas perfekt till ditt barns storlek, vilket gör att det kan bäras i den viktiga positionen "sitta-till-utbredd". Ryggpartiet kan också justeras individuellt så att barnets rygg stöds optimalt. Huvudstödet ger extra stöd för små och trötta bebisar. Vare sig det är framför magen eller på ryggen - Schmusewolke Half Buckle stöder en hälsosam och bekväm hållning för ditt barn.

Hög komfort för både
Det stabila och samtidigt gosiga materialet anpassar sig perfekt till ditt barn och ger det stöd och trygghet. För att skydda den känsliga nacken optimalt har vi gjort övergången från ryggpanelen till nackstödet sömlös. Och vi har också vadderat det känsliga området på baksidan av ditt barns knän särskilt mjukt. Dessutom ger de avsmalnande axelremmarna ditt barn ett så stort synfält som möjligt.

Det vadderade höftbältet passar individuellt och bekvämt så att du kan njuta av att bära den lika mycket. De mjukt vadderade remmarna avlastar dina axlar, medan de långa ändarna kan fläktas ut vid behov. Detta gör att du kan uppnå en ännu bättre viktfördelning när barnets vikt ökar. Om du bär den på ryggen kan du också använda remmarna för att knyta en fin finish.

Intuitiv hantering
Det är särskilt viktigt för oss att Half Buckle är lätt och intuitivt att använda. Det bekväma höftbältet kan sättas på och justeras snabbt och säkert tack vare säkerhetsspännet med låsfunktion. Och de mjuka, vadderade axelbanden passar olika kroppsformer genom att du helt enkelt drar åt och knyter dem. Tack vare sin användarvänlighet kan Half buckle sättas på snabbt när som helst och ger lättnad i det dagliga familjelivet. Samtidigt kan den lätt användas av flera personer.Hur du tar på dig Half Buckle på ett säkert sätt kan du också se i bindningsinstruktionerna.

Style och Design
Vi lägger stor vikt vid ergonomi, säkerhet och kvalitet - men också vid snygga Design s och färger som du gillar. Höftbältet och axelbanden är kärleksfullt och fint broderade. Och det högkvalitativa, diagonalt elastiska vävda tyget är tillverkat av ekologisk bomull från kontrollerad ekologisk odling (ekologisk kbA) - det är inte bara visuellt en hög light , utan också tack vare dess hudvänliga och haptiska egenskaper.Fina skalornament dekorerar Design Karibien. Tack vare kombinationen av känslig och intensiv blågrått kommer det konstnärliga mönstret särskilt väl till sin rätt. Blått är en lugn och harmonisk ton som kan kombineras på många olika sätt - oavsett om det är avslappnat eller elegant, sportigt eller lekfullt. Jacquardväven understryker skickligt Design och färg.

Produktdetaljer:
 • Från födsel till 12 månader
 • Snabbt och enkelt att justera och sätta på
 • Ergonomisk knäböj- och spännställning
 • Sling av ekologisk bomull (Bio-kbA)
 • Mjukt vadderat knäområde
 • Mjukt vadderat midjebälte och axelremmar
 • Steglöst justerbar stång
 • Individuellt justerbar ryggdel
 • Integrerat huvudstöd
 • Sömlös bearbetning av huvud- och bakdel
 • Bröstrem för säker bärning på ryggen
 • Säkerhetsspänne med låsfunktion
Tekniska detaljer:
 • Material: 100 % bomull (BIO kbA)
 • Material: 100 % polyester
 • Väv: Jacquardväv
 • Vikt per ytenhet: 225 g/m2
 • Barnets vikt: 3 till 12 kg
 • Tvättrekommendation: Handtvätt eller skonsam tvätt vid 30 °C med låg centrifugering.
Leveransens omfattning:
 • SCHMUSEWOLKE Half Buckle babybärare
 • Bindningsanvisningar med skötselanvisningar
 • Förvaringsväska

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
41 kr
Pris
340 kr
Pris
2132 kr
Pris
123 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: SCHMUSEWOLKE Bärsele HalfBuckle Caribbean Blue
5
12 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 10
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare