schleich ® Tarbosaurus 15034
NYHET
Pris
233 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A377334

EAN: 4059433667119

schleich ® Tarbosaurus 15034
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: 5 år och uppåt
  • Från den starka svansspetsen till det långsträckta huvudet blir Tarbosaurus upp till tolv meter lång! Detta gör den till en av de särskilt stora dinosaurierna.
  • Dess huvud svävar fem meter över marken! Inte undra på att den måste äta så mycket i den här storleken.
  • Med sina vassa tänder och smidiga käkar älskar han att ta andra dinosaurier till middag. Han springer efter dem på sina starka ben tills han fångar dem. Men han är snäll mot sina vänner
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 30,6 x 7 x 13 cm.
  • Vikt: 0,24 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Våra bästsäljare

schleich ® Tarbosaurus 15034
schleich ® Tarbosaurus 15034
233 kr