Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

schleich ® Shadow Master Robot med Mini Creature 42557
NYHET
Tillfälligt slutsåld

schleich ® Shadow Master Robot med Mini Creature 42557


Pris
422 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A377354

EAN: 4059433652054

schleich ® Shadow Master Robot med Mini Creature 42557
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: 7 år och uppåt
  • Minivarelserna från skuggvärlden orsakar en hel del kaos i Eldrador! De har till och med helt tagit över Master Robot.
  • Miniväsen kan sitta i roboten och styra stegen och till och med flytta robotens armar.
  • Jag undrar vad hon håller på med? Säkerligen är katastrofen nära förestående! Den stora kanonen och köset med pilarna på ryggen bådar inte gott!
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 18,4 x 11 x 23 cm.
  • Vikt: 0,58 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Våra bästsäljare