Schleich Seras magiska blomsterbåt 42444
Pris
488 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A270377

EAN: 4055744030024

Schleich Seras magiska blomsterbåt 42444
Seras magiska blomsterbåt ser inte bara underbart vacker ut, det finns också mycket att upptäcka på den. Till exempel en skattkista, som du kan gömma bakom en hemlig lucka, och mycket mer. Med ombord är den lustiga flygekorren, som uppe i utkiken spanar efter nya äventyr, och som du kan låta glida ner till de andra på däcket med ett rep. Och det söta enhörningsfölet, som visserligen helst åker med i den lilla jollen, men som också gärna är gäst ombord. På soldäcket kan ni njuta av utsikten tillsammans. På natten förvandlas det med sitt tak till en mysig sovplats. Du kan enkelt kasta ankar var ni vill. Ha det så kul på er äventyrsresa över ditt fantasihav.

Detaljer:
  • Temavärld: Bayala
  • Mått: 60 x 25 x 42 cm (B x D x H)
  • Från 3 år

OBS!
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Schleich Seras magiska blomsterbåt 42444
5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Schleich Seras magiska blomsterbåt 42444
Schleich Seras magiska blomsterbåt 42444
488 kr