Schleich MOVIE Marween med Nugur och Piuh 70581

Schleich MOVIE Marween med Nugur och Piuh 70581


Pris
203 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A270392

EAN: 4055744030130

Schleich MOVIE Marween med Nugur och Piuh 70581
Den tuffa, rödhåriga solälvan Marween är en av stjärnorna i filmen om bayala. Hon är en mycket munter älva. Hon älskar att dansa och sjunga, hon är varm och glad och har ett alldeles särskilt förhållande till djur. Även om hon är lite av en enstöring så tycker hon mycket om de andra älvorna. Men bakom hennes vitsiga fasad döljer sig samtidigt en eftertänksam karaktär. I den här satsen har hon sin gulliga tvättbjörn Piuh och den nykläckta drakungen Nugur med sig. Lär känna djurens värld med bildkort från Schleich! På bildkorten visas livsmiljö och tassavtryck från tre djur: isbjörnsunge, ekorre och grön lövgroda. Vilket djur hör ihop med vilket bildkort? Para ihop korten med de tre djurfigurerna som också ingår i satsen!

Detaljer:
  • Temavärld: bayala
  • Från 3 år
OBS!
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Schleich MOVIE Marween med Nugur och Piuh 70581
5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 7
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Schleich MOVIE Marween med Nugur och Piuh 70581
Schleich MOVIE Marween med Nugur och Piuh 70581
203 kr