schleich ® Monolophosaurus 15035
NYHET
Pris
171 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A377339

EAN: 4059433667126

schleich ® Monolophosaurus 15035
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Ålder: 5 år och uppåt
  • Monolophosaurus känns genast igen på den långa kammen på näsryggen, som ger den ett farligt utseende.
  • Från toppen av huvudet till svansspetsen har han också tänder som en drake. Jag undrar om det kommer att förbli fredligt?
  • Dinosaurien tillhör gruppen ödlebäcksdinosaurier och är vanligtvis ute och letar efter mat. Den går längs stranden på sina starka ben och letar efter byten. Det är bäst att inte störa honom!
Mått och vikt:
  • Förpackningens mått (längd x bredd x höjd): 21,6 x 4,2 x 8,6 cm.
  • Vikt: 0,09 kg

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Våra bästsäljare

schleich ® Monolophosaurus 15035
schleich ® Monolophosaurus 15035
171 kr