Schleich Horse Klubbens vänskapsturnering, 42440

Schleich Horse Klubbens vänskapsturnering, 42440


Pris
793 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A310058

EAN: 4059433388823

Schleich Horse Klubbens vänskapsturnering, 42440
Texten har översatts automatiskt.
Sofia och Lisa rider ett arabiskt och ett trakehner-sto på vänskapsturneringen i Schleich ® Horse Club.

De många lekfunktionerna och de omfattande tillbehören gör det mycket roligt: de helt rörliga flickfigurerna rengör djuren i hästboxen med en kardborste och hovskrapa och sätter på sig sadlar och tyglar. Innan de rider iväg tar de på sig hjälmarna.

Banan är omgiven av hinder och leder över två branta hopp. Den ena är dekorerad med hjärtan och den andra är målad med golden er-färg. Koncentration krävs vid det fruktade vattendiket. Två flaggor vajar i vinden och plötsligt kommer en mus bakom halmbalarna! Åskådarna på läktarna är spända. Kommer hästarna att låta sig förvirras?

Efter turneringen kommer en blombukett och segerband att presenteras på podiet. Du kan ta fantastiska souvenirbilder med en kamera och ett stativ.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 50 x 42 x 19 cm
  • Temavärld: Horse Club
  • Innehåll: 1x läktaren, 1x hästbox, 2x flickor, 1x Trakehner-sto, 1x arabiskt sto, 1x mus, 4x stängsel, 2x tygel med tyglar, 2x sadel, 1x vallgrav, 2x flagga, 1x buxbomshink med buxbomslöja, 2x halmbalar, 1x podium för prisutdelning, 1x steeplechase-hjärtan, 1x steeplechase-guld, 1x kamera med stativ, 1x gnisslande anka, 1x äpple, 1x blombukett, 1x kardborste, 1x hovskrapa, 2x hjälm, 2 vinnarband, 2x armband.
  • Ålder: Från 5 år

Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Schleich Horse Klubbens vänskapsturnering, 42440
5
158 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 142
 
4 Stjärnor
| 15
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Schleich Horse Klubbens vänskapsturnering, 42440
Schleich Horse Klubbens vänskapsturnering, 42440
793 kr