Schleich Barrel racing med cowboyflicka 41417
Pris
209 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A221506

EAN: 4005086414174

Schleich Barrel racing med cowboyflicka 41417
Barrel racing är särskilt populär bland kvinnliga rodeoryttare. Cowboyflickorna måste rida runt tre tunnor på kortast möjliga tid. Detta kräver stor skicklighet. Tunnorna i ”barrel racing” är alltid placerade i en triangel. Det är också känt som ett klöverbladsmönster, eftersom det liknar formen av en klöver. De tävlande galopperar upp till tunnorna och rider runt dem så fort som möjligt. Hästarna måste vara mycket smidiga för att klara av de snäva svängarna så snabbt som möjligt. Om någon av de tävlande välter en av tunnorna, förlorar de loppet. Evenemanget var till en början tänkt för cowboyflickor och än idag är det främst kvinnor som deltar.Detaljer:
  • Temavärld: Farm World
  • Sadel och tömmar kan tas av!
  • Mått: 24,2 x 5,1 x 18,9 cm (B x D x H)
  • Från 3 år.
Varning
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Schleich Barrel racing med cowboyflicka 41417
5
15 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 15
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Schleich Barrel racing med cowboyflicka 41417
Schleich Barrel racing med cowboyflicka 41417
209 kr