Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Endast idag: 8x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
Schleich Attack från luften 41468
Variant:
  • Schleich Attack från luften 41468
  • schleich ® Dinosaurier attackerar från luften 41468

Pris
298 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A300174

EAN: 4059433375762

Schleich Attack från luften 41468
Texten har översatts automatiskt.
Dinoforskaren Luis kan fästa sin senaste uppfinning på helikoptern från Schleich ® DINOSAURS Attack from the Air: En elpistol med integrerat nät!

Helikoptern från Schleich ® DINOSAURS Attack from the Air är perfekt för att spåra och fånga dinosaurier i luften. Dinoforskaren Luis har utvecklat en elpistol speciellt för helikoptern, som kan fästas på helikoptern. Luis tar sig upp i luften för att visa helikoptern runt.

Men se upp! En stor Tapejara gillar inte alls att helikoptern tränger in på hans territorium och förföljer honom omedelbart. Luis använder skickligt styrspaken och gör en snabb 180 graders sväng. Tapejara försöker fortfarande att undvika, men Luis har släppt bedövningspilen med fångstnätet i tid. Dinon fångas och kan lätt transporteras bort av Luis med hjälp av vinschen på helikoptern.

Produktdetaljer:
  • Tema världen: Dinosaurier
  • Mått (längd x bredd x höjd): 24,5 x 8,2 x 19 cm.
  • Innehåll: 1x dino explorer Luis, 1x tapejara, 1x helikopter, 1x vinsch, 1x kanon, 1x nät, 1x hjälm, 1x satellittelefon, 1x projektil, 1x transportlåda
  • Ålder: Från 4 år
Uppmärksamhet
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Tillbehör

Pris
198 kr
Pris
48 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Schleich Attack från luften 41468
5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Schleich Attack från luften 41468
Schleich Attack från luften 41468
298 kr