Sanetta Totalt röd
Hållbar
Storleksguide

Pris
371 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A326729

Sanetta Totalt röd
Texten har översatts automatiskt.
Sanetta Kvalitet - bra för ditt barn enligt traditionen.

Söt flickoverall i rosa/rött med en diskret dino- Allover print . Bekväm jacquard nicki-kvalitet i ekologisk bomull. Stängs med en tryckknapp längs den inre bensömmen.

Produktdetaljer:
  • Material: 80 % ekologisk bomull, 20 % polyester
  • Tvättbar upp till 60 °C
  • Tålig för torktumlare
  • Anmärkning: från storlek 92 utan fot

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
229 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Sanetta Totalt röd
Sanetta Totalt röd
371 kr