Sanetta Pyjamasskjorta beige
Hållbar
Variant:
  • Sanetta Pyjamasskjorta beige
  • Sanetta Pyjamasskjorta beige

Pris
175 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A30893100000001

EAN: 4060972505978

Sanetta Pyjamasskjorta beige
Sanetta Quality - efter tradition bra för ditt barn.

Den lekfulla och bekväma pyjamasskjortan från Sanetta garanterar en vilsam sömn varje natt och den 100% ekologiska bomullen garanterar optimal bärkomfort. Fören är utrustad med en tryckknapp som gör det enkelt att sätta på och ta av sig din favorit.

Produktdetaljer:
  • Material: 100% ekologisk bomull
  • Tvättbar upp till 60 ° C
  • Ökotex Standard 100

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
145 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Sanetta Pyjamasskjorta beige
4.5
2 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Sanetta Pyjamasskjorta beige
Sanetta Pyjamasskjorta beige
175 kr