Sanetta pyjamas rosa
Hållbar
Storleksguide

Pris
321 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A333607

Sanetta pyjamas rosa
Texten har översatts automatiskt.
Sanetta Kvalitet - bra för ditt barn enligt traditionen

Härlig och bekväm pyjamas med en vacker trollslända Allover print . Hållbart tillverkad av certifierad ekologisk bomull. Överdelen är försedd med Crochet te spetsar och bågar. De överlappande axlarna ger en bekväm passform. De matchande byxorna med elastisk linning och smala benslut garanterar också en bra passform.

Produktdetaljer:
  • Material: 100 % ekologisk bomull
  • Tvättbar upp till 60 °C
  • Tålig för torktumlare

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
134 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Sanetta pyjamas rosa
Sanetta pyjamas rosa
321 kr