Idag: 10x mer babypoints ♡
Idag: 10x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
Sanetta Body 3-pack off white Striped/pink
Hållbar

Sanetta Body 3-pack off white Striped/pink


Storleksguide

Pris
335 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A334253

Sanetta Body 3-pack off white Striped/pink
Texten har översatts automatiskt.
Produktdetaljer:
  • Kortärmade bodysuits i ett praktiskt 3-pack
  • Tryckknappar för enkel av- och påtagning
  • Kakadu Print
  • Bekväm finribbig kvalitet tillverkad av 100 % GOTS-certifierad ekologisk bomull.
  • Utan sidosöm
Material och skötselinstruktioner:
  • 100 % ekologisk bomull
  • GOTS Organic Ceres-0352
  • Tvättbar upp till 60° C
  • Tålig för torktumlare
Sanetta - Sanetta , ett familjeföretag som redan drivs av tredje generationen, är en ledande tillverkare av underkläder och kläder för barn. Barns och barns hud är mycket känslig, och därför använder Sanetta inga skadliga ämnen, men garanterar ändå hög hållbarhet. Det miljömedvetna företaget fäster dessutom uppmärksamhet vid hållbara och rättvist producerade produkter. Det är bara på detta sätt som Sanetta kan vara säker på att de har valt de bästa materialen för dig.

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
84 kr

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

Sanetta Body 3-pack off white Striped/pink
Sanetta Body 3-pack off white Striped/pink
335 kr