Tillbehör till skola & förskola 🎒
Tillbehör till skola & förskola 🎒
10% rabattkod:
OUT13125
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra din rabatt
Rotho Baby design  WC-stol Bella Bambina stone grå
Pris
103 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A264558

EAN: 4250226044036

Rotho Baby design WC-stol Bella Bambina stone grå
Texten har översatts automatiskt.
WC-sitsen från Rotho Baby design är den perfekta följeslagaren för ditt barn under övergången från potten till vuxentoaletten. Hög funktionalitet och ergonomisk Design ger avkoppling och komfort under toaletträningen. Toalettsitsen minskar toalettöppningen och tar därmed bort rädslan för att små barn ska ramla in. Ringen med förhöjning mellan benen och det höga ryggstödet ger inte bara stöd när du sitter, utan förhindrar också att något går fel. På så sätt kan vuxnas beteende imiteras och läras in. Tack vare modern en Design s passar sitsen på alla konventionella toaletter och det är en barnlek att montera den: fäst den helt enkelt mellan toalettskålen och sitsen.
Tillverkningen av högkvalitativt material och den kemiska oskadligheten garanterar också lång hållbarhet. Efter användning kan toalettsitsen rengöras med varmt tvålvatten och enkelt hängas upp bredvid toaletten.
WC-sitsen kan kombineras perfekt med den matchande pallen från Rotho Baby design Toalettstolen kan kombineras med den matchande pallen, vilket gör det lättare för de små att klättra upp på toaletten och sedan nå tvättstället för att tvätta händerna. Toalettsitsen bör dock användas tidigast från 18 månaders ålder, då balansen och kroppskontrollen är väl utvecklade.
Smarta lösningar för föräldrar och barn - Det tyska varumärket Rotho Baby design har utvecklat högkvalitativa och innovativa produkter i över 15 år och är ett pålitligt namn inom baby- och barnomsorg.

Första steget: potträning (12-36 månader)
Barnets potta är ett viktigt verktyg, särskilt i början av torrperioden. Från 12 månaders ålder kan den användas varhelst barnet känner sig bekvämt och är det första steget från blöjor till toalettbesök. Den bör användas tills balanskänslan och kontrollen över kroppsfunktionerna är tillräckligt utvecklade.

Andra steget: toaletträning (från 18 månader)
Om barnet självständigt håller balansen och redan kan kontrollera sina kroppsfunktioner på ett säkert sätt är det den optimala tiden för att gå från potten till toalettstolen. Den minskar öppningen av toaletten och tar därmed bort barnets rädsla för att ramla ner. Genom att använda en pall kan man nå toaletten självständigt och fötterna kan placeras bekvämt när man sitter.

Produktdetaljer:
  • Anatomiskt formad toalettsits
  • Lätt att fästa
  • Fästs mellan toalettskålen och toalettsitsen
  • Perfekt för toaletträning
  • Ergonomiskt och högt ryggstöd för ökad sittkomfort
  • Dubbelt stänkskydd
  • Minskad WC-öppning för mindre rädsla för barn
  • Alternativ för fjädring

Tekniska detaljer:
  • Design : Stone Grey
  • Mått: längd x bredd x höjd: 37 x 32,7 x 10,6 cm.
  • Material: polypropylenplast

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign- Innovativa produkter inom Vård, Kost & Leksaker

Det tyska företaget Rotho Babydesign, med huvudkontor i Schwarzwald, tillverkar högkvalitativa produkter som förenklar vardagen för föräldrar och barn. I sortimentet ingår artiklar från kategorierna Vård, Kost och Leksaker.

Rotho Babydesign sätter stort värde på innovativ och funktionell design. Upptäck även du vårt stora urval av produkter från Rotho Babydesign med allt från pottor, badtermometrar och skötbäddar till badbaljor med perfekt passform för ditt barn!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Rotho Baby design WC-stol Bella Bambina stone grå
4.5
57 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 30
 
4 Stjärnor
| 20
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Rotho Baby design  WC-stol Bella Bambina stone grå
Rotho Baby design WC-stol Bella Bambina stone grå
103 kr