Rotho Baby design WC-sits Bella Bambina-skiffer green
Variant:
 • Rotho Baby design WC-stol Bella Bambina stone grå
 • Rotho Baby design WC-sits Bella Bambina-skiffer green

Pris
92 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A344308

EAN: 4250226046948

Rotho Baby design WC-sits Bella Bambina-skiffer green
Texten har översatts automatiskt.
Toalettstolen från Rotho Baby design är den perfekta följeslagaren för ditt barn under övergången från potten till vuxentoaletten. Hög funktionalitet och ergonomisk Design garanterar avkoppling och komfort under toaletträningen. Toalettsitsen minskar toalettöppningen och undanröjer därmed rädslan för att små barn ska ramla in. Ringen med förhöjning mellan benen och det höga ryggstödet ger inte bara stöd när du sitter, utan förhindrar också att något går fel. På så sätt kan vuxnas beteende imiteras och läras in. Tack vare modern en Design s passar sitsen på alla konventionella toaletter och det är en barnlek att montera den: fäst den helt enkelt mellan toalettskålen och sitsen.
Tillverkningen av högkvalitativt material och den kemiska oskadligheten garanterar också lång hållbarhet. Efter användning kan toalettsitsen rengöras med varmt tvålvatten och enkelt hängas upp bredvid toaletten.
Toalettstolen kan kombineras med den matchande pallen från Rotho Baby design vilket gör det lättare för de små att klättra upp på toaletten och sedan nå handfatet för att tvätta händerna. Toalettsitsen bör dock användas tidigast från 18 månaders ålder, då balansen och kroppskontrollen är väl utvecklade.
Smarta lösningar för föräldrar och barn - Det tyska varumärket Rotho Baby design har utvecklat högkvalitativa och innovativa produkter i över 15 år och är ett pålitligt namn inom baby- och barnomsorg.

Första steget: potträning (12-36 månader)
Särskilt i de tidiga skedena när barnet börjar bli torrt är barnets potta ett viktigt verktyg. Från 12 månaders ålder kan den användas varhelst barnet känner sig bekvämt och är det första steget från blöjor till toalettbesök. Den bör användas tills balanskänslan och kontrollen över kroppsfunktionerna är tillräckligt utvecklade.

Andra steget: toaletträning (från 18 månader)
När barnet självständigt håller balansen och redan kan kontrollera sina kroppsfunktioner på ett säkert sätt är det den optimala tidpunkten för att övergå från pottan till toalettstolen. Den minskar öppningen av toaletten och tar därmed bort barnets rädsla för att ramla ner. Genom att använda en pall kan man nå toaletten självständigt och fötterna kan placeras bekvämt när man sitter.

Produktdetaljer:
 • Anatomiskt formad toalettsits
 • Lätt att fästa
 • Fästs mellan toalettskål och sits
 • Perfekt för toaletträning
 • Ergonomiskt och högt ryggstöd för ökad sittkomfort
 • Dubbelt stänkskydd
 • Minskad toalettöppning för att minska rädslan för barn
 • Alternativ för fjädring

Tekniska detaljer:
 • Design : skiffer green
 • Mått: längd x bredd x höjd: 37 x 32,7 x 10,6 cm
 • Material: polypropylenplast

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign- Innovativa produkter inom Vård, Kost & Leksaker

Det tyska företaget Rotho Babydesign, med huvudkontor i Schwarzwald, tillverkar högkvalitativa produkter som förenklar vardagen för föräldrar och barn. I sortimentet ingår artiklar från kategorierna Vård, Kost och Leksaker.

Rotho Babydesign sätter stort värde på innovativ och funktionell design. Upptäck även du vårt stora urval av produkter från Rotho Babydesign med allt från pottor, badtermometrar och skötbäddar till badbaljor med perfekt passform för ditt barn!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Rotho Baby design WC-sits Bella Bambina-skiffer green
3
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Rotho Baby design WC-sits Bella Bambina-skiffer green
Rotho Baby design WC-sits Bella Bambina-skiffer green
92 kr