Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

Rotho Baby design TOP Barnpalllagun
Tillfälligt slutsåld

Pris
250 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A294868

EAN: 4250226043992

Rotho Baby design TOP Barnpalllagun
Texten har översatts automatiskt.
Den eleganta barnpallen från Rotho Baby-design i exklusiva färger hjälper din lilla att nå alla svåråtkomliga platser, som handfat, arbetsyta eller toalett. Den praktiska avföringen med två steg och stor halkfri yta kan också användas som ett bekvämt säte. Med halkfria fötter, den speciella nubbade strukturen på 1: a steget och den halkfria ytan, står ditt barn bekvämt och stadigt när du tvättar händerna eller hjälper till i köket.
Produktionen av högkvalitativt material, testat för kemisk oskadlighet, garanterar också lång hållbarhet. Efter användning kan avföringen lätt tvättas med varmt tvålvatten och kan enkelt och platsbesparande förvaras var som helst tack vare hängningsalternativen. I kombination med TOP-toalettsitsen i Rotho Baby-design i lämplig design är den högkvalitativa barnpallen den perfekta följeslagaren för toalettträning. Ditt barn kan gå på toaletten av sig själv utan att
behöva lyfta
den
upp och ner och kan bekvämt sätta sina fötter på det medan han sitter ner.

Smarta lösningar för föräldrar och barn - Det tyska varumärket har varit Rotho Baby design som utvecklar högkvalitativa, innovativa produkter i över 15 år och är en pålitlig kraft inom området baby- och barnomsorg
.
Praktiskt och mångsidigt
Den högkvalitativa TOP-barnpallen hjälper ditt barn att nå högre platser, som handfat, enkelt och bekvämt och därmed lära sig att vara mer självständigt. Tillsammans med TOP-toalettsitsen är det också ett viktigt hjälpmedel för toalettträning och gör det möjligt för ditt barn att gå själv på toaletten.

Halkfri stativ
Avföringen är utrustad med halkfria fötter för ett fast och säkert grepp på golvet. Steget är försedd med en speciell nubbadkonstruktion och den stora stående ytan med en halkskyddad matta, vilket gör det lättare att ta av och på och garantera ett fast stativ.

Kvalitet och hållbarhet
Det exklusiva TOP-sortimentet av Rotho Baby-design tillverkas i Tyskland och består av tjockväggigt och hållbart material tillverkat av högkvalitativ och återvinningsbar polypropenplast. Produkterna kan enkelt tvättas med varmt tvålvatten, så att du kan njuta av dem under lång tid.

produktinformation:
  • Stilig barnpall från TOP-badkollektionen från Rotho Baby design
  • Robust trappstol med snygga linjer och effektiva högglanspolerade, strukturerade ytor
  • För vardagsbruk
  • Ren med varm tvålvatten
  • Perfekt för att nå handfat eller toalett och samtidigt praktiska sittplatser
  • Anatomiskt och ergonomiskt formade
  • Säkerhet på två nivåer
  • 2-stegs avföring med stor, halkfri slitbana
  • Säker och bekväm uppstigning
  • Halkskyddade fötter för bättre grepp
  • Lätt att rengöra: helt enkelt torka med varmt tvålvatten

Tekniska detaljer:
  • Design: lagun
  • Mått: bredd x längd x höjd: 36,5 x 37,8 x 18,3 cm
  • Material: polypropenplast

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign- Innovativa produkter inom Vård, Kost & Leksaker

Det tyska företaget Rotho Babydesign, med huvudkontor i Schwarzwald, tillverkar högkvalitativa produkter som förenklar vardagen för föräldrar och barn. I sortimentet ingår artiklar från kategorierna Vård, Kost och Leksaker.

Rotho Babydesign sätter stort värde på innovativ och funktionell design. Upptäck även du vårt stora urval av produkter från Rotho Babydesign med allt från pottor, badtermometrar och skötbäddar till badbaljor med perfekt passform för ditt barn!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Rotho Baby design TOP Barnpalllagun
4.5
112 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 71
 
4 Stjärnor
| 32
 
3 Stjärnor
| 6
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare