30% på mode OUTLET 👖
30% på mode OUTLET 👖
Kopiera rabattkoden:
GTI13246
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra din rabattkod
Rotho Baby design  Blöjhink Bella Bambina, skiffer green

Rotho Baby design Blöjhink Bella Bambina, skiffer green



Pris
168 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A344306

EAN: 4250226046924

Rotho Baby design Blöjhink Bella Bambina, skiffer green
Texten har översatts automatiskt.
Den praktiska blöjbehållaren från Rotho Baby design gör det roligt att byta blöja och bör inte saknas i något barnhushåll. Den robusta soptunnan i smarta färger och med snygga motiv kan användas överallt för att spara utrymme, oavsett om den står bredvid skötbordet eller i badrummet. Det är inte bara ett bekvämt sätt att göra sig av med blöjor, utan kan också användas för att fylla och tömma barnbadet. Särskilt under de första månaderna förhindrar detta tunga lyft och bärande av barn.
Blöjbehållaren kombinerar enkel hantering och lång hållbarhet. Det praktiska bärhandtaget gör det enkelt att transportera den till sopkärlet och det robusta locket stänger sopkärlet säkert och tätt så att inga lukter kan komma ut. Två försänkta grepp i locket gör det också lätt att öppna och stänga det, även om du bara har en hand fri när du byter blöjor.
Blöjhinkarna kan kombineras med den matchande kollektionen för barnbadrum från Rotho Baby design som t.ex. tvättskålen eller skötemattan. Tillsammans med andra artiklar, som kam och borste, blöjlåda, pall eller potta, får dina små barn sällskap hela vägen till toaletträning.
Smarta lösningar för föräldrar och barn - Det tyska varumärket Rotho Baby design har utvecklat innovativa produkter av hög kvalitet i över 15 år och är ett pålitligt namn inom baby- och barnomsorg.

Korrekta förberedelser Tagod
tid på dig när du byter blöjor och se till att du är lugn och avslappnad
.
Rummet och dina händer ska vara varma. En behaglig belysning och tyst bakgrundsmusik bidrar till välbefinnandet. Prata med ditt barn och håll ögonkontakt när du byter blöjor - det skapar en kärleksfull och intim atmosfär för både barn och förälder.





Produktdetaljer:
  • Robust blöjbehållare med praktiskt bärhandtag
  • Kan användas med alla kommersiellt tillgängliga sopsäckar
  • Enkel hantering
  • Platsbesparande placering bredvid skötbordet eller i badrummet
  • Luktsäker stängning tack vare det robusta locket
  • Infällda handtag för öppning och stängning med en hand

Tekniska detaljer:
  • Design : skiffer green
  • Mått: längd x bredd x höjd: 26 x 26 x 31,2 cm
  • Material: polypropylenplast
  • Kapacitet: 10 l

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign- Innovativa produkter inom Vård, Kost & Leksaker

Det tyska företaget Rotho Babydesign, med huvudkontor i Schwarzwald, tillverkar högkvalitativa produkter som förenklar vardagen för föräldrar och barn. I sortimentet ingår artiklar från kategorierna Vård, Kost och Leksaker.

Rotho Babydesign sätter stort värde på innovativ och funktionell design. Upptäck även du vårt stora urval av produkter från Rotho Babydesign med allt från pottor, badtermometrar och skötbäddar till badbaljor med perfekt passform för ditt barn!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Rotho Baby design Blöjhink Bella Bambina, skiffer green
4.5
266 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 188
 
4 Stjärnor
| 58
 
3 Stjärnor
| 16
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Rotho Baby design  Blöjhink Bella Bambina, skiffer green
Rotho Baby design Blöjhink Bella Bambina, skiffer green
168 kr