Rotho Baby design Badkar Bella Bambina-skiffer green
Pris
422 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A344304

EAN: 4250226046917

Rotho Baby design Badkar Bella Bambina-skiffer green
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/20001_20020_Anleitung_Badewanne_Wanneneinlage.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Säkerhets- och varningsanvisningar Badkar och badkarfodral

Badkaret Bella Bambina by Rotho Baby design
Badkaret från Rotho Baby design erbjuder nöje och avkoppling på B aden . Den erbjuder hög funktionalitet och komfort för unga föräldrar, särskilt under de första tolv månaderna av livet. Tack vare den ergonomiska Design med integrerad sätesfördjupning har din solstråle tillräckligt med utrymme och bekvämt stöd när han eller hon sprattlar runt. För ännu mer badglädje finns tvål, svamp och badleksaker nära till hands på den praktiska hyllan.
Med bärhandtagen på sidan kan badkaret lätt lyftas upp på det matchande stativet från Rotho Baby design Detta skyddar ryggen och förhindrar att badkaret glider och tippar. Tack vare avloppspluggen kan badkaret enkelt tömmas efter B aden utan att det behöver lutas. Tillsammans med stativet erbjuder avloppsslangen ytterligare bekvämlighet.(Uppmärksamhet: Avloppsslang och stativ ingår inte!)
Barnbadkaret har också testats för kemisk säkerhet och kan enkelt tvättas med varmt tvålvatten. Många andra artiklar i Bella Bambina-sortimentet, t.ex. blöjor, avföring, tvättskålar och potter, kommer att följa med ditt barn ända fram till toaletträningen.
Smarta lösningar för föräldrar och barn - Det tyska varumärket Rotho Baby design har utvecklat innovativa produkter av hög kvalitet i över 15 år och är ett pålitligt namn inom baby- och barnomsorg.


Förberedelser för rätt b aden
Goda förberedelser underlättar saker och ting. Ta god tid på dig med B aden och stäng av störningskällor, t.ex. klockor och telefoner, om det är möjligt. Ha färska blöjor, kläder och handdukar redo. Se till att badkaret är säkert och stabilt, helst på ett lämpligt badkarstativ.

Idealisk badtemperatur
Rumstemperaturen bör vara 23 °C innan du fyller på vattnet. När vattnet fylls på bör vattentemperaturen vara minst 38 °C, medan den idealiska badtemperaturen är 37 °C.

Korrekt och säkert hållande
Använd barnmorskans grepp för att B aden ditt barn. Sträck dig under huvudet och ta tag i överarmen med tummen och mellan- eller pekfingret.

Produktdetaljer:
 • Praktiskt badkar för barn i ett enkelt badkar Design
 • Perfekt för barn från 0 till 12 månader (max 15 kg).
 • Badkar med integrerat sätesutrymme
 • Med 2 hyllor, t.ex. för tvål, svamp och badleksaker
 • Inkl. sidohandtag och dräneringsplugg
 • Enkel och snabb tömning tack vare avloppspluggen
 • Anordning för avloppsslang
 • Lätt att rengöra: Kan tvättas med varmt tvålvatten
 • Testad för kemisk säkerhet
 • Lämplig för Rotho Baby design Tub-stativ för ryggvänlig b aden
Tekniska detaljer:
 • Design : skiffer green
 • Mått: längd x bredd x höjd: 84,5 x 47 x 27 cm
 • Material: polypropylenplast
 • Kapacitet: 15 liter
Varningsmeddelande:
Badkaret får endast användas på stativet tills barnet försöker stå upp självständigt.
Badkarstativet ingår inte i leveransen!

Standard: DIN EN 17072:2019

Rotho Baby design GmbH
Industriell gata 5
D-79872 Bernau

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign- Innovativa produkter inom Vård, Kost & Leksaker

Det tyska företaget Rotho Babydesign, med huvudkontor i Schwarzwald, tillverkar högkvalitativa produkter som förenklar vardagen för föräldrar och barn. I sortimentet ingår artiklar från kategorierna Vård, Kost och Leksaker.

Rotho Babydesign sätter stort värde på innovativ och funktionell design. Upptäck även du vårt stora urval av produkter från Rotho Babydesign med allt från pottor, badtermometrar och skötbäddar till badbaljor med perfekt passform för ditt barn!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Rotho Baby design Badkar Bella Bambina-skiffer green
4.5
61 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 36
 
4 Stjärnor
| 19
 
3 Stjärnor
| 6
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Rotho Baby design Badkar Bella Bambina-skiffer green
Rotho Baby design Badkar Bella Bambina-skiffer green
422 kr