15% på bilbarnstolar i outlet 🚗
15% på bilbarnstolar i outlet 🚗
Kopiera rabattkod:
SIV11767
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Säkra din rabattkod
Rotho Baby design Badbalja TOP Xtra himmelsblå

Pris
608 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A263802

EAN: 4250226044180

Rotho Baby design Badbalja TOP Xtra himmelsblå
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/20001_20020_Anleitung_Badewanne_Wanneneinlage.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Badkar & badkarsinlägg

Det rymliga Design er badkaret från Rotho Baby design i exklusiva färger garanterar nöje och avkoppling på B aden . Det kombinerar hög funktionalitet och komfort för unga föräldrar och erbjuder extra utrymme för stora barn, syskon och tvillingar upp till 3 år - så att det kan användas längre än konventionella badkar. Tack vare den ergonomiska Design med två halkskyddsmattor har de små tillräckligt med utrymme och ett bekvämt grepp när de ska plaska runt. Det praktiska armstödet för mamma och pappa ser till att det inte blir obekvämt att hålla i badkaret även under längre stänk.
Med de två bärhandtagen kan badkaret enkelt lyftas upp på det matchande stativet, vilket skyddar din rygg och förhindrar att badkaret glider och tippar. Tack vare avtappningspluggen kan badkaret enkelt tömmas efter B aden utan att behöva lutas. Tillsammans med stativet erbjuder avloppsslangen ytterligare bekvämlighet.
När badkaret står på golvet kan det belastas med max. 55 kg - detta är tillräckligt för att b aden 2 barn samtidigt upp till 36 månader. Badkaret har också testats för kemisk säkerhet och kan tvättas med varmt tvålvatten.
Smarta lösningar för föräldrar och barn - Det tyska varumärket Rotho Baby design har utvecklat högkvalitativa och innovativa produkter i över 15 år och är ett pålitligt namn inom området baby- och barnomsorg.

Förberedelser för rätt B aden
Goda förberedelser underlättar mycket. Ta god tid på dig för B aden och stäng av störningskällor som klocka och telefon så långt det är möjligt. Ha fräscha blöjor, kläder och handdukar redo. Se till att badet är säkert och stabilt, helst på en lämplig badställning.

Idealisk badtemperatur
Rumstemperaturen bör vara ca 23°C innan du fyller badkaret med vatten. När du fyller karet ska vattentemperaturen vara minst 38°C, medan den idealiska badtemperaturen är 37°C.

Korrekt och säker hållning
Använd barnmorskegreppet när B aden håller ditt barn. Sträck dig under huvudet och ta tag i överarmen med tummen och lång- eller pekfingret.

Detaljer om produkten:
  • Ergonomisk, generös form med en längd på 105 cm för längre användning
  • Perfekt för stora barn, syskon eller tvillingar
  • Perfekt för bebisar från 0 till 36 månader
  • Större storlek ger längre användning aden
  • Två halkfria mattor för bättre grepp vid studsning aden
  • Integrerad avtappningsplugg för enkel tömning
  • Bekvämt armstöd för föräldrarna tack vare den breda kanten
  • Praktiska bärhandtag
  • Skötsel och rengöring med varmt tvålvatten
Tekniska detaljer:
  • Design : Himmelblå
  • Mått: längd x bredd x höjd: 105 x 47,5 21,5 cm
  • Material: Polypropylen plast
OBS: Stativ och insats ingår ej

Varning:
Badhjälpmedlet kan användas tills barnet kan sitta utan stöd.
Badkaret får endast användas på stativet tills barnet försöker stå upp själv.
Badkaren i TOP Xtra-serien passar inte på badkarsstativen!

Standard: DIN EN 17072:2019

Rotho Baby design Ltd
Gewerbestrasse 5
D-79872 Bernau

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Rotho Babydesign

Rotho Babydesign- Innovativa produkter inom Vård, Kost & Leksaker

Det tyska företaget Rotho Babydesign, med huvudkontor i Schwarzwald, tillverkar högkvalitativa produkter som förenklar vardagen för föräldrar och barn. I sortimentet ingår artiklar från kategorierna Vård, Kost och Leksaker.

Rotho Babydesign sätter stort värde på innovativ och funktionell design. Upptäck även du vårt stora urval av produkter från Rotho Babydesign med allt från pottor, badtermometrar och skötbäddar till badbaljor med perfekt passform för ditt barn!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Rotho Baby design Badbalja TOP Xtra himmelsblå
4.5
165 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 134
 
4 Stjärnor
| 21
 
3 Stjärnor
| 7
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Rotho Baby design Badbalja TOP Xtra himmelsblå
Rotho Baby design Badbalja TOP Xtra himmelsblå
608 kr