roba Verktygslåda med tillbehör
Pris
352 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A285932

EAN: 4005317312002

roba Verktygslåda med tillbehör
Texten har översatts automatiskt.
Roba-verktygslådan för barn inspirerar små hobbyister. Träkonstruktionssatsen är utrustade med ett exakt utbud av barnverktyg och främsta princip de små byggarnas kreativitet och motoriska färdigheter. Träverktygslådan innehåller en hammare, en skiftnyckel, en mätvinkel, en skruvmejsel, fyra spikar, fyra muttrar samt fyra skruvar och sex skruvplattor i olika storlekar.

Det 22-delade verktyget är delvis målade i vitt, ljusgrått och mörkgrått, vilket ger variation i konstruktionen. Sidorna och bärhandtaget på träverktygslådan är också målade i ljusgrå.

Allt material som används i monteringslådan är testat och certifierat för skadliga ämnen. Dessutom har träkonstruktionssatsen inklusive verktyg i 22 delar EPH-kvalitetsseglingen från Institute for Wood Technology. Färgen som måste för leksaken är salivsäker och hudvänlig. Den rymliga verktygslådan för barn med praktisk bärhandtag utvecklas i Tyskland enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker EN 71-1: 2014 och rekommenderas som byggleksak för barn från 3 år. Roba verktygslådan för barn är 18 cm hög, 15 cm uppfödd och 28 cm djup.

produktinformation:
  • Material: massivt trä, laminerat trä
  • Mått (LxBxH): 18 cm x 15 cm x 28 cm
  • Färglackerad
  • Med bärhandtag
  • Med 22-delar tillbehör, av vilka något är målade i färg: 1 hammare, 1 skiftnyckel, 1 mätvinkel, 1 skruvmejsel , 6 skruvplattor i olika storlekar, 4 muttrar, 4 skruvar i olika storlekar och 4 spikar
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Passar inte för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Risk för kvävning!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Verktygslåda med tillbehör
5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Verktygslåda med tillbehör
roba Verktygslåda med tillbehör
352 kr