roba Spelhylla raket
Variant:
  • roba Spela hyllan Niffy
  • roba Lekhylla Stars
  • roba Spelhylla raket

Pris
678 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A278918

EAN: 4005317317120

roba Spelhylla raket
Texten har översatts automatiskt.
"Roba-spelhyllan ""Rocket"" tillverkad av lackerad och tryckt MDF är både en perfekt ordningshållare och en bra blickfång i barnrummet. En hylla är en användbar och förnuftig möbel för att inreda barnrummet perfekt. Förvarat med 5 tyglådor betalar förvaringshyllan tillräckligt med lagringsutrymme för lösa leksaker som byggstenar eller målmaterial.

Med lekhyllan lär sig även de minsta barnen att hålla ordning i barnrummet. Tack vare de stora metall-l-handtagöglorna kan tyglådorna enkelt tas bort och läggas tillbaka i leksakshyllan. Den lägsta och största tyglådan är tryckt på sidorna på förvaringshyllan för att matcha tryckmotivet. Med 5 tyglådor.

produktdetaljer:
  • Höjd för totala dimensioner: 63,5 x 30 x 60 cm
  • 1 låda med måtten 60 x 24 x 20 cm
  • 4 lådor med måtten 30 x 24 x 15 cm
  • Material: MDF (lackerad)
  • Med kärleksfullt tryck
  • Inklusive 5 tyglådor med metall-handtagöglor
  • Nedre lådan tryckt
"

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Spelhylla raket
4.5
41 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 27
 
4 Stjärnor
| 7
 
3 Stjärnor
| 6
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Spelhylla raket
roba Spelhylla raket
678 kr