roba Sovsäck Air safe asleep® Star magic
roba Sovsäck Air safe asleep® Star magic
Storleksguide Efterfråga storlek

Pris
338 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A272869

roba Sovsäck Air safe asleep® Star magic
Texten har översatts automatiskt.
Safe asleep® babysovsäck Air från roba av mjuk Single jersey i den söta stjärnmönstret Design är utrustad med det innovativa och certifierade AIR- balance -systemet, som fungerar som en naturlig luftkonditionering. AIR- balance -systemet förbättrar den naturliga luftcirkulationen och säkerställer en temperaturbalans, vilket förhindrar värme- och fuktuppbyggnad.

Ett optimalt sovklimat uppnås genom nätinsatsen som löper runt hela sidorna och nätinsatsen i bröstområdet i safe asleep® baby sovsäcken. Den höga andningsförmågan och den snabba absorptionen och avgivningen av fukt skapar ett hälsosamt sovklimat.

Storleken på sovsäcken är en avgörande faktor när du väljer en babysovsäck. Om sovsäcken är för stor fryser barnet lättare. Om sovsäcken är för liten kommer barnet att känna sig trångt och inte kunna röra sig ordentligt.
Följande tumregel gäller när du väljer den perfekta storleken på sovsäcken: "kroppslängd - huvudlängd + 10 cm". De här extra 10 cm ger ditt barn tillräckligt med frihet för att röra sig och växa in i sovsäcken. Det är också viktigt att välja TOG-värde och därmed tjocklek på sovsäcken för att anpassa den till rumstemperaturen. Safe asleep® Baby Sleeping Bag Air är vadderad, lämplig för användning året runt och rumstemperaturer på 15 °C - 24 °C. Alla material som används i safe asleep® Air babysovsäck testas med avseende på skadliga ämnen och certifieras.

Material och skötselinstruktioner:
  • 100 % bomull Single Jersey
  • Fyllning: 100 % polyester
  • Tvättbar vid 40°C
  • Torkas i tumlare

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Sovsäck Air safe asleep® Star magic
4
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Sovsäck Air safe asleep® Star magic
roba Sovsäck Air safe asleep® Star magic
338 kr