roba Skötbädd Mattorosa 85 cm x 75 cm

Pris
285 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A292115

EAN: 4005317319469

roba Skötbädd Mattorosa 85 cm x 75 cm
Texten har översatts automatiskt.
"Roba-säkerhetsskiftmattan i den moderna designen ""roba Style"" ger ny mer säkerhet när du byter och tar hand om ditt barn med sin innovativa rem med kardborreband. Det mjuka, breda säkerhetsbältet för att hålla barnet försäkrat i magen säkerställer att ditt barn ligger säkert på ryggen.
För ytterligare mer säkerhet kan skiftmattan fixeras på skiftytan med två flikar på vänster och höger sida. För detta ändamål är de fyra flikarna på den säkerhetsbytande mattan fastklämda mellan den skiftande ytan och sidoremsorna på den ändrande ytan. Detta förhindrar också att ditt barn faller ner tillsammans med bytbara mattan och du kan ta en ny blöja eller byta redskap med båda händerna utan att oroa dig.
Bytesmattan är mjuk vadderad så att ditt barn ligger bekvämt. Yttersidan på den bytbara mattan med vatten- och smutsavvisande belagd översida är speciellt hudvänlig och gosig.

Den högkvalitativa, moderna e-roba Style-serien erbjuder produkter för spädbarn som är utrustad med textilier tillverkad av lättvårdad, quiltad mikrofiber. Roba Style-produkter """" övertygar med deras trendiga utseende, som kan integreras i alla vardagsrum eller babyrum och deras behagliga mjuka känsla. Alla material som ska användas för de ftalatfria omklädningsmattan testas för skadliga ämnen, certifieras och testas regelbundet.
Ytan på bordsskivans stöd är torkbar och lätt att rengöra. Dimensionerna på Roba-byttmattan är anpassade till de flesta ""standardväxlande kistor"".

Tekniska detaljer:
  • Mått: bredd x längd x höjd 85 cm x 75 cm x 4 cm
  • Materialytor: PU-belagd
  • Materialfyllning: 100% polyester
  • Torkbar
"

Tillbehör

Pris
595 kr
(3,42 kr / Styck)

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Skötbädd Mattorosa 85 cm x 75 cm
4.5
5 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Skötbädd Mattorosa 85 cm x 75 cm
roba Skötbädd Mattorosa 85 cm x 75 cm
285 kr