Våren är här! 💐
Våren är här! 💐
Välj din rabattkod:
6 rabattkoder
00
tim.
00
min.
00
sek.
Hämta din rabattkod
Roba Lekhage 'Cosiplay' 6-hörnig Vintage Bear-natur
Hållbar

Roba Lekhage 'Cosiplay' 6-hörnig Vintage Bear-naturPris
1702 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A307062

EAN: 4005317308807

Roba Lekhage 'Cosiplay' 6-hörnig Vintage Bear-natur
Texten har översatts automatiskt.
Cosiplay lekhage 'Vintage Bear' i ekologisk bok erbjuder en barnvänlig och stabil lekyta och garanterar lång användbarhet. Lekhagan är gjord av massivt bokträ från hållbart skogsbruk och är utrustad med robusta platta stänger. Alla träytor är naturliga, på vilka barnen kan bita på. Produkten har en barnvänlig finish. Lekhagen är ekologiskt bearbetad såväl som barnvänlig och splitterfri. När den är monterad erbjuder den säkerhetstestade och certifierade Roba lekhagen ett stort lek- och gosområde och inkluderar ett vadderat tyginsats i Design 'Vintage björn' med bo för allroundskydd från födseln. Den ryggvänliga 3-vägs höjdjusteringen av basen inbjuder föräldrar att njuta av att leka med sina små. Sex bromshjul säkerställer att denna lekhage står säkert och samtidigt ger den nödvändiga rörligheten. Lekhagen utvecklades i Tyskland enligt de senaste säkerhetsstandarderna DIN EN 12227: 2010-12 och tillverkades i Europa. Allt material som används är certifierat och testas regelbundet. Play & crawl-grinden har måtten 72x121x106 cm (HxBxD) och kan laddas upp till en vikt på 15 kg.

Produktdetaljer:
 • Färg: naturlig
 • Design: Vintage Bear
 • Material liggande yta: MDF
 • Materialram och sidospår: solid BIO-bok
 • Mått: bredd x djup x höjd 121 x 106 x 72 cm
 • 3-faldig höjdjusterbar
 • Skyddsinsats med sidopolstring
 • Materialöverdrag: 65% polyester, 35% bomull
 • Fyllnadsmaterial: polyesterfleece
 • Skyddsinsatsens höjd: 23 cm
 • Rullset med broms
 • Kan användas upp till 15 kg
Ingår i leveransen:
 • Lekhage
 • Bromshjul
 • Tyginsats

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: Roba Lekhage 'Cosiplay' 6-hörnig Vintage Bear-natur
4.5
112 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 79
 
4 Stjärnor
| 26
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 4
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

Roba Lekhage 'Cosiplay' 6-hörnig Vintage Bear-natur
Roba Lekhage 'Cosiplay' 6-hörnig Vintage Bear-natur
1702 kr