Endast idag: 10% via appen 📱
Endast idag: 10% via appen 📱
Kopiera rabattkoden:
APPEN6577
00
tim
00
min
00
sek
Hämta nui
roba Lekbord TINY Deluxe med lekbricka
Pris
449 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A275681

EAN: 4005317316123

roba Lekbord TINY Deluxe med lekbricka
Texten har översatts automatiskt.
roba Barnens Outdoor lekbord TINY Outdoor Deluxe i massivt trä är särskilt stabilt och multifunktionellt. Lerbordet är särskilt lämpligt för lek med Sand , vatten och lera.

För barn från 18 månader till 8 år är bordet i en flaska och Sand lämpligt för utomhus i trädgården, på balkongen eller även inomhus i huset som en platsbesparande leksak för att leka och upptäcka.

Grävbordet är tillverkat av förstärkt, högkvalitativt, robust och väderbeständigt glaserat massivt trä och garanterar trädgårdsglädje för pojkar och flickor. På vintern kan Sand -bordet omvandlas inomhus till ett perfekt hantverksbord med en förvaringsbricka för pennor, modelleringslera och hantverksmaterial.

Det mångsidiga lerbordet för barn har en integrerad, färgkoordinerad och avtagbar, robust plastbalja (längd x bredd x höjd: 9 x 38,5 x 32 cm). Ytorna på Sand - & Buddeltisch är väderbeständiga, hållbara och lätta att rengöra. Ett förvaringsutrymme under badkaret ger tillräckligt med plats för Sand leksaker, köksleksaker eller andra Sand boxtillbehör.

Den stabila konstruktionen och de barnvänliga rundade hörnen garanterar optimal säkerhet för de små. De tydliga monteringsanvisningarna gör det enkelt att montera sig själv.

Det registrerade Sand - och lekbordet är hållbart producerat av massivt trä och tillverkat enligt standarden EN71-1: 2014 + A1: 2018. Alla material som används i det utrymmessnåla lekbordet Outdoor för barn är testade för skadliga ämnen och certifierade. Dessutom kontrolleras de regelbundet under produktionen.

I hela roba Outdoor Deluxe-kollektionen har särskild uppmärksamhet ägnats åt den stabila konstruktionen. Alla Outdoor Deluxe-produkter är tillverkade av robust massivt trä. Kollektionen Outdoor Deluxe är väderbeständig och särskilt hållbar.

Produktdetaljer:
  • Mått (längd x bredd x höjd): 50 x 38,5 x 32 cm
  • mått på karet (längd x bredd x höjd): 9 x 38,5 x 32 cm
  • färg: grå
  • Material: massivt trä, lackerat
  • Med 1 plastbricka för lek
  • Artikelvikt: 6,7 kg
  • Maximal lastvikt: 20 kg
  • Ålder: Från 18 månader

Uppmärksamhet.
Artiklarna är tillverkade av massivt barr- och granvirke. Träet har en stark hartsliknande lukt, vilket är helt naturligt!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Lekbord TINY Deluxe med lekbricka
4.4
15 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 9
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

De mest hjälpsamma svenska omdömena:

Se fler omdömen

De mest hjälpsamma internationella omdömena:

Visa fler internationella produktomdömen
Laddar innehåll...

Våra bästsäljare

roba Lekbord TINY Deluxe med lekbricka
roba Lekbord TINY Deluxe med lekbricka
449 kr