Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
roba Kudduk Lil Planet silvergrå
Hållbar
Variant:
  • roba Kuddduk Lil Planet rosa
  • roba Kudduk Lil Planet silvergrå
  • roba Kuddehandduk Lil Planet grön

Pris
198 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A304994

EAN: 4005317320496

roba Kudduk Lil Planet silvergrå
Texten har översatts automatiskt.
"Roba organisk kudduk ""Lil Planet"" med sött kaninansikte är med sin hudvänliga, föroreningsfria, vattenabsorberande och extra mjuka ekologiska bomullstyg babyns ideala sömnhjälpmedel. Framsidan av den dubbla kuddduken är gjord av högkvalitativ muslin, baksidan är gjord av gosig jersey med frottéprickar. Endast de renaste, hållbara, obehandlade och andningsbara materialen används för gosduk. Även efter många tvättar behåller gosdukarna sin form och supermjuka känsla. Tack vare den speciella ytbehandlingen och förtvätten förblir gosdukarna supermjuka. Kuddukarna tillverkas hållbart enligt Global Organic Textile Standard GOTS och under rättvisa och sociala förhållanden i Business Social Compliance Initiative (BSCI). Kuddukarna är certifierade enligt de strängaste ekologiska kriterierna med OEKO TEX® Standard 100. Kudduken kan tvättas vid en miljövänlig 40 ° C.

Tekniska detaljer:
  • Färg: silvergrå
  • Mått: 40 cm x 40 cm
  • Materialfront: 100% ekologisk bomull, baksida: 80% bomull GOTS, 20% polyester
  • Materialbaksida: 80% bomull GOTS, 20% polyester
Skötselråd:
  • Tvätta försiktigt vid 40 ° C
  • Torktumla låg temperatur
"

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Ekologisk Bomull

Ekologisk bomull kommer från kontrollerad ekologisk odling. Detta förbjuder användningen av kemiska bekämpningsmedel och gödningsmedel samt användningen av genetiskt modifierat utsäde. Detta skyddar å ena sidan jorden och grundvattnet från föroreningar och å andra sidan används mindre vatten än för konventionellt producerad bomull, eftersom jorden har bättre möjligheter att lagra vatten. Växelvis plantering ger också en sundare och därmed mer robust jord. Global Organic Textile Standard (GOTS), Organic Content Standard och Better Cotten Initiative (BCI) är några av de märken som identifierar produkter som tillverkats av ekologisk bomull. Förutom att märka ekologisk bomull garanterar GOTS och BCI också att sociala normer följs i leveranskedjan.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Roba

Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba Kudduk Lil Planet silvergrå
4
19 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 11
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 2
 
2 Stjärnor
| 2
 
1 Stjärna
| 2
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba Kudduk Lil Planet silvergrå
roba Kudduk Lil Planet silvergrå
198 kr