ADVENTS-RABATT 🕯️
ADVENTS-RABATT 🕯️
Sista chansen!
Spara upp till 700kr!
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Välj din rabatt
roba Kombisäng Sylt
Pris
4153 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Leverans om ca 21 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A313633

EAN: 4005317329314

roba Kombisäng Sylt
Texten har översatts automatiskt.
Tack vare den tidlösa Design s och den omsorgsfullt frästa MDF-fronten är Sylt-kombinationssängen från roba den höga light i baby- eller barnrummet. Den växande barn- och babysängen följer med ditt barn från födseln tills det börjar skolan. Det övre liggläget i den 3-stegs höj- och sänkbara kombinationssängen är särskilt skonsamt för ryggen för dig som förälder till ett spädbarn. Från denna bekväma ligghöjd kan du enkelt lyfta ut ditt barn ur sängen. Senare är mittpositionen det perfekta valet, eftersom de tre avtagbara glidstängerna i spjälsängen gör det möjligt för ditt barn att ta sig in och ut på ett säkert sätt.
Det lägsta läget på den höj- och sänkbara barnsängen är avsett för sängen Junior .Sylt-kombinationssängen kan användas upp till en kroppsvikt på 50 kg. Barnsängen roba och Junior har en liggyta på 70 x 140 cm. Den har utvecklats och testats i Tyskland och uppfyller gällande säkerhetsstandarder. Den har tillverkats i EU och är lätt att montera.
  Produktinformation:
  • Färg: vit
  • Material sänggavel: spånskiva, melaminbelagd
  • Material fotparti: MDF, belagd
  • Material fötter: massivt trä
  • Liggyta: bredd x längd 70 x 140 cm
  • Mått: bredd x längd x höjd 76 x 142 x 82 cm
  • Lastkapacitet upp till 50 kg
  • 3-faldig höjdjusterbar
  • 3 glidsteg
  • Kan omvandlas till Junior säng med separat tillgängliga omvandlingssidor
  Ingår i leveransen:
  • Barnsäng
  • Lamellram
  • Uppmärksamhet: Madrass och ombyggnadslister ingår inte i leveransen.

  Sponsrad

  product_detail_ad

  Märke

  Roba

  Roba – Kvalitativa och säkra produkter för spädbarn och småbarn

  Varumärket Roba erbjuder högkvalitativa, hållbara, säkra och ansvarsfullt skapta möbler för barnrummet, med matchande textilier och utvecklande leksaker i trä. Med över 90 års erfarenhet, omfattande certifieringar enligt kända miljöstandarder och ett brett sortiment är Roba en tillverkare att lita på. De använder enbart testade, giftfria och miljövänliga material i sin produktion. Kvalité och säkerhet tar de på största allvar.

  Vackra leksaker, textilier, barn- och babymöbler

  I Robas genomtänkta sortiment finner du flexibla, tidlösa och smarta produkter som underlättar vardagen för familjen. Exempelvis erbjuder de mängder av möbler i liknande design och även färdiga set så att du med enkelhet kan kombinera ett harmoniskt barnrum. Många av Robas sängar fungerar lika bra som sidosängar som självständiga sängar. Roba har även platsbesparande skötbord som kan hängas på väggen, placeras på tvättmaskinen eller inkluderar ytterligare förvaring, prefekt för den mindre bostaden. Dessutom erbjuder Roba klassiska produkter som gunghästar i trä och matstolarna Roba Born Up och Roba Sit Up som växer med ditt barn och kan användas upp till 50 kg.

  Inte att förglömma är det fantastiska utbudet av pedagogiska Roba leksaker och mjuka textilier. Leksakskök, verktygsbänkar, lära-gå-vagnar, babygym, docktillbehör, åkpåsar, bäddset och lekmattor är bara ett par exempel.

  Upptäck de uppskattade produkterna från Roba hos babymarkt.se idag!

  Våra bästsäljare

  roba Kombisäng Sylt
  roba Kombisäng Sylt
  4153 kr