Endast idag: 10x babypoints ♡
Endast idag: 10x babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek
roba Dockhus trä
Pris
1270 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A298642

EAN: 4005317322896

roba Dockhus trä
Texten har översatts automatiskt.
Med robadockhuset i massivt trä med omfattande dockmöbler och dockor kan små dockamödrar och pappor ge fria tyglar till sin fantasi och kreativitet.

Det söta lekhuset på 3 våningar med gaveltak är särskilt lämpligt för kreativt rollspel och uppmuntrar till kommunikation. Livet återskapas perfekt i ett dockhus. Med dockhuset och de små dockorna har barnet möjlighet att arbeta med sina egna upplevelser i familjen, att skapa historier och spela dem igen.

Allt använt material är testat och certifierat för skadliga ämnen. De kontrolleras också regelbundet under produktionen. Ytorna är torkbara och lätta att rengöra. Detta dockhus utvecklades i Tyskland enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker (EN 71). Detta robadockhus med möbler och dockor är en fantastisk gåva för barn från 3 år.

Detaljer:
  • Mått (höjd x bredd x djup) : 74 x 70 x 30 cm
  • Innehåll: 3-vånings dockhus, 25 möbeldelar, 4 dockor
  • Basmaterial: MDF (lackerad)
  • Material : massivt trä
  • Ålder: från 3 år
Uppmärksamhet
Ej lämplig för barn under tre år. Innehåller små delar som kan sväljas. Kvävningsrisk!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

roba Dockhus trä
roba Dockhus trä
1270 kr