roba bollspår, 100 delar
Pris
810 kr
Fri frakt!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A298641

EAN: 4005317322933

roba bollspår, 100 delar
Texten har översatts automatiskt.
Roba-marmorbanan kan ställas in på olika sätt och erbjuder små byggare färgglada byggnadskulor och oändliga möjligheter att bygga en ny spännande marmorbana.

Med de 20 glaskulorna och de 80 byggstenarna som ingår i det 100-delade marmorspåret kan marmorkulet börja omedelbart. Färgglada, tryckta och naturliga träblock i trä kan kombineras på ett smart sätt.
Byggsatset innehåller element med ljudeffekter som två höjdjusterbara klockor och en ljudtrappa och är särskilt bra för kreativitet, tålamod, koncentration och finmotorik . Tack vare de omfattande konstruktionsmöjligheterna och den resulterande lek- och inlärningseffekten är marmorbanan en pedagogiskt särskilt värdefull byggleksak för barn från 3 år. Denna stora marmorlöpande byggsats utvecklades i Tyskland enligt den europeiska säkerhetsstandarden för leksaker EN 71. Allt material som används testas och certifieras för skadliga ämnen. Dessutom har leksaksuppsättningen EPH-kvalitetsförseglingen från Institute for Wood Technology. Färgen som används för leksaksuppsättningarna är salivsäker och hudvänlig.

produktdetaljer:
  • Innehåll: 80 byggstenar färgade, tryckta och naturligt, delvis med ljudeffekter (2 klockor, 1 ljudtrappa), 20 glasmarmor, olika kombinationsmöjligheter
  • Främjar kreativitet och finmotorik
  • Basmaterial: massivt trä, material 2 : Metall l
  • Ålder: från 3 år
Se upp!
Passar inte barn under 3 år. Kvävningsrisk på grund av små delar som kan sväljas.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: roba bollspår, 100 delar
5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

roba bollspår, 100 delar
roba bollspår, 100 delar
810 kr