reer Värmebox i rent rostfritt stål, 300 ml
Pris
124 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343247

EAN: 4013283904084

reer Värmebox i rent rostfritt stål, 300 ml
Oavsett om det är ett litet mellanmål eller en hel måltid - när du är ute och reser med ditt barn vet du att du alltid bör ha något att äta till hands. När ditt barn behöver en fullmatad måltid hemifrån är en förvaringslåda värd sin vikt i guld. Pure-håll-varm-behållaren säkerställer läckagesäker och säker transport av mat och håller den varm i upp till 6 timmar.

För enkel förvaring av mat
Den isolerade lådan Pure består av en vakuumisolerad, dubbelväggig värmehållande kropp. Detta säkerställer att varm mat hålls varm i upp till 6 timmar - oavsett utomhustemperaturen.

Flexibel användning
Även när ditt barn har vuxit ur gröt är den isolerade lådan en trogen följeslagare på utflykter. Müsli, nötter och kex kan också förvaras säkert i lådan. Under varma dagar är frukt och grönsaker behagligt svala och förlorar inte sin fräschör.

Droppfri
Med den isolerade lådan från reer behöver du inte oroa dig för fukt i väskan. Silikontätningsringen säkerställer detta. På så sätt säkerställs att öppningen är helt förseglad och att ingen vätska kan läcka ut. Den dubbelväggiga vakuumisoleringen förhindrar att den isolerade lådan svettas och att kondens droppar uppstår.

För naturlig och säker njutning
Det robusta inre och yttre höljet är tillverkat av rostfritt stål 18/8, som är känt för sin höga renhetsgrad. Det robusta materialet klarar utan ansträngning kraven från daglig användning och är särskilt hållbart, rostfritt och reptåligt. Det livsmedelssäkra rostfria stålet skyddar innehållet från yttre påverkan utan att överföra en metal lisk eftersmak till maten. Lådan är luktfri, smaklös och fri från BPA, PVC och skadliga mjukgörare eftersom den inte har någon extra inre beläggning.

Särskilt halkfri
Den isolerade lådans undersida är belagd med ett silikonliknande material som gör att lådan inte glider. Den praktiska halkfria botten förhindrar att lådan tippar omkull och skyddar samtidigt känsliga ytor.

Enkel hantering
Den 7 cm breda öppningen gör det lätt att fylla lådan. Oavsett om det är gröt, smörgåsar eller färsk frukt - inget kommer att gå förlorat och allt kan enkelt placeras i lådan. Öppningen efter användning gör det också enkelt att rengöra den - för långvarig, hygieniskt ren användning.

För ett rättvist ekologiskt fotavtryck
Reer s värmelåda bidrar till miljöskyddet. Tack vare det robusta utförandet kan de användas i många år. De är det perfekta alternativet till nappflaskor som hamnar i soporna efter användning. För att minimera förpackningsavfallet säljs flaskorna oförpackade och förses endast med produktmärken som är tillverkade av 100 % återvinningsbart kraftpapper. För att skydda vår jord och därmed också våra barns framtid.

Produktinformation
  • Perfekt för att förbereda och förvara barnmat
  • Håller maten varm i upp till 6 timmar
  • Stark kropp av rostfritt stål: hygienisk, smaklös och okrossbar.
  • Med halkfri bas
  • Fri från BPA, PVC och skadliga mjukgörare
  • Påfyllningsvolym: 300 ml
  • Material: rostfritt stål, plast

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Värmebox i rent rostfritt stål, 300 ml
5
13 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 12
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Värmebox i rent rostfritt stål, 300 ml
reer Värmebox i rent rostfritt stål, 300 ml
124 kr