reer Stjärnprojektor Starlino
Pris
179 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A265060

EAN: 4013283521007

reer Stjärnprojektor Starlino
Texten har översatts automatiskt.
Somna tryggt och säkert under stjärnhimlen
En balanserad sömn är särskilt viktig för barns utveckling, eftersom nyvunna intryck huvudsakligen bearbetas på natten. Men det är inte bara en händelserik dag utan även rädslan för mörkret som kan hindra små äventyrare från att somna. Starlino stjärnprojektorn följer med dina små barn in i drömlandet och ger dem en känsla av trygghet och säkerhet på natten.

Bländande belysning - projektion av stjärnhimlen med färgskiftning
Starlino projicerar ett lugnande stjärnmönster i taket och badar barnrummet i en magisk atmosfär. Tack vare den automatiska färgväxlingen byter stjärnhimlen mjukt färg i rött, grönt och blått. Om du vill kan låsfunktionen också användas för att ställa in ditt barns favoritfärg. Tack vare de 3 olika ljusstyrkorna kan intensiteten på stjärnprojektionen också justeras individuellt.

Lätt ljus för orientering - tack vare White -funktionen
Stjärnprojektorn är också utrustad med ett nattljusläge. I den här inställningen lyser projektorn inifrån och ger på så sätt ett mjukt vitt slumringsljus för orientering. Dessutom lyser en färgglad stjärnhimmel i White -funktionen.

Flexibel och säker användning - tack vare batteridrift
Sömnljuset är batteridrivet. Tack vare det fastskruvade batterifacket är nattljuset alltid skyddat från de små barnens upptäckarlust. Även efter flera timmars användning finns det ingen risk för värmeutveckling tack vare modern er LED-teknik.

Energisparande - LED-teknik och timerfunktion
Tack vare den energibesparande LED-tekniken har nattljuset en måttlig energiförbrukning. Detta innebär att en batteriladdning räcker för många upplysta nätter. Med den valfria timerfunktionen stängs Starlino av automatiskt efter ca 30 minuter och sparar därmed också batterierna.

Produktdetaljer:
  • Starlight-projektor och slummerljus i ett
  • Lugnande stjärndans med ljusprojektion och färgbyte
  • Läge med vitt ljus: Mjukt vitt slumringsljus med färgglada stjärnor i tre valbara ljusstyrkor.
  • Valfri timerfunktion: 30 minuter
  • Energibesparande LED-teknik
  • Batterier ingår inte (3 x AAA)
Tekniska detaljer:
  • Material: plast
  • Färg: vit
Ingår i leveransen:
  • Stjärnprojektor

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Stjärnprojektor Starlino
4.5
21 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 14
 
4 Stjärnor
| 4
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 1
 
1 Stjärna
| 1
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Stjärnprojektor Starlino
reer Stjärnprojektor Starlino
179 kr