Rabatt - allt för resan 🚗
Rabatt - allt för resan 🚗
10% rabattkod:
KIW13736
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
reer Skötväska
Pris
87 kr
(1,45 kr / Styck)
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343228

EAN: 4013283850114

reer Skötväska
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343228.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningar för användning

Även när du inte är i närheten av skötbordet, till exempel när du handlar på stan eller går till lekplatsen, måste du byta ditt barn någon gång. Ofta kan du inte göra dig av med blöjan direkt, ibland måste den fulla blöjan till och med läggas i blöjpåsen. Detta orsakar dock inte bara obehaglig lukt utan leder också till att de ännu färska barnkläderna smutsas ner. Med blöjpåsarna från reer kan du göra dig av med smutsiga blöjor på ett bekvämt, hygieniskt sätt och med god lukt. Tack vare de praktiska funktionerna är väskorna alltid redo att användas i en nödsituation.

Bekvämt och hygieniskt bortskaffande av blöjor för barn
Tack vare användningen av ett särskilt rivbeständigt material och de praktiska bärhandtagen för enkel stängning, gör reer blöjpåse det möjligt att på ett hygieniskt sätt göra sig av med använda blöjor. Dessutom förhindrar den vätsketäta filmen läckage och skyddar på så sätt färska blöjor eller barnkläder som kommer i kontakt med påsen. Diskret doft av citron eliminerar obehagliga lukter.

Lätt att ta bort individuellt
Blöjpåsarna finns i en praktisk dispenser. Den breda öppningen gör att påsarna snabbt kan tas ut i en nödsituation. När en rulle med 20 påsar är slut kan dispensern enkelt fyllas på med en av de två reservrullarna. De enskilda påsarna är lätta att separera och ta bort tack vare den förskurna rivlinjen.

Perfekt för att vara på språng
Dispensern är också utrustad med en robust Metal l karbinhake. Det gör den ännu bekvämare att använda när du är ute och reser. Fäst den helt enkelt i blöjväskan så är dispensern alltid redo att användas - utan att du behöver leta i väskan.

Produktdetaljer:
  • Färg: svart
  • Med praktisk dispenser och karbinhake - individuellt avtagbar
  • Bekvämt och hygieniskt bortskaffande av blöjor för barn
  • Perfekt för hemmet och på språng
  • Rivbeständigt material, vätskebeständigt
  • En behaglig fräsch doft eliminerar obehagliga lukter
  • Med bärhandtag för enkel stängning
  • Kan även användas som en spottpåsar.
  • Kapacitet: ca 1,5 liter
  • Material: plast, Metal l
  • Leveransomfattning: dispenser med karbinhake, 3 x 20 påsar.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Skötväska
5
5 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 4
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Skötväska
reer Skötväska
87 kr
(1,45 kr / Styck)