reer skål Growing Set of 2, rosa
Hållbar
Variant:
  • reer skål Growing Set of 2, blågrått
  • reer skål Growing Set of 2, rosa

Pris
212 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A342895

EAN: 4013283220849

reer skål Growing Set of 2, rosa
Texten har översatts automatiskt.
Oavsett om det är frukost, lunch eller middag är varje måltid en övningstid för ditt barn. Servisuppsättningen reer från Growing-serien är särskilt lämplig för att lära sig att äta självständigt - storlek och vikt är optimalt anpassade till småbarns motorik och styrka. Tack vare den resurssnåla produktionen är reer Growing-produkterna särskilt hållbara.

Roligare måltider
Att äta från porslin i glada färger smakar mycket bättre, eftersom det inte bara är maten som avgör om din älskling tycker om måltiden. Därför kan serviserna i fräscha färger kombineras perfekt för att skapa ett färgglatt dekorerat bord - precis som ditt barn vill ha det. Detta väcker nyfikenhet och intresse för mat och främjar utvecklingen av aktiva matvanor.

Robust och lätt att rengöra
Särskilt när ditt barn håller på att lära sig att äta är det helt normalt att skålar och tallrikar är stressade. Servisen reer med sin robusta yta klarar de tuffa förhållandena i vardagen med barn och kan även användas i mikrovågsugn utan problem. För en särskilt bekväm och hygienisk rengöring kan du även diska i diskmaskinen.

För gröt, müsli och mycket mer
Från den första kompletterande maten till barn i skolåldern - skålarna har den perfekta portionsstorleken. Djupet gör att gröt eller soppor stannar kvar i skålen även när du rör om. Även om något alltid går fel när man lär sig att äta, är det mycket bekvämare med Growing-rätterna från reer .

Främjar självständigt ätande
För att ditt barn ska kunna äta självständigt måste barnservisen ha en särskilt bra känsla. Den naturligt matta ytstrukturen på reer ligger bra i handen och gör det lättare för ditt barn att ta tag i den. Storleken och vikten på varje porslin är idealisk för barnhänder och kan användas under hela barndomen.

Ingen risk för skada
Varje servis i reer Growing-serien har rundade kanter - i kombination med det splitterfria materialet garanterar de alltid en säker användning och ger Growing-servisen ett tidlöst elegant utseende. Särskilt under de första försöken att äta är det inte omöjligt att tallrikar eller koppar faller ner. Det splitterskyddade materialet förhindrar brott och splitter, vilket kan vara särskilt farligt för små barn.

Fri från skadliga ämnen (BPA, melamin och PVC)
Om livsmedel förvaras eller värms upp i behållare som innehåller melamin kan skadligt melamin och formaldehyd lösas upp från disken och överföras till livsmedlet. Därför är det särskilt viktigt att inte bara tänka på god mat, utan också på materialen i servisen. Serviserna i Growing-serien består till 80 % av förnybara råvaror som trä och socker och är fria från melamin, BPA och PVC (testat av ett oberoende testlaboratorium).

Mångsidig användning
Den högkvalitativa barnservisen är idealisk för daglig användning i hemmet, men den är också ett bra alternativ till engångsservisen utanför de fyra väggarna. Servisen är stapelbar och kan därför förvaras och tas med på ett platsbesparande sätt. Tack vare dess lätta och okrossbara egenskaper är den också idealisk för campingresor, picknickar och andra utflykter.

Miljömässigt medveten och hållbar
Som familjeföretag inom babyindustrin är ansvarsfull och hållbar hantering av naturen och dess råvaror en logisk konsekvens för att skydda nästa generation. reer barnserviser är tillverkade av 80 % förnybara råvaror, t.ex. trä och socker.

Produktdetaljer:
  • Särskilt lätt och okrossbar
  • Lämplig för diskmaskin och mikrovågsugn (max. 600 W)
  • Överensstämmer med säkerhetsstandarden EN 14372 (säkerhetskrav och tester för bestick och porslin).
  • Fri från BPA, PVC och melamin
  • Material: Tillverkad av 80 % förnybara råvaror (t.ex. socker, trä från Tyskland).
  • Leveransomfattning: 1 x skål rosa, 1 x skål rosa
Användning:
Före första användningen och efter varje användning rengör du den övre korgen med ett milt rengöringsmedel i varmt vatten eller i diskmaskinen. När du värmer maten i mikrovågsugnen ska du alltid röra om i maten för att få en jämn uppvärmning! För att undvika materialskador får du aldrig utsätta diskarna för extrem värme!

Säkerhetsinstruktioner: Kontrollera matens temperatur före varje måltid för att undvika skållning.Föremålet får endast användas för sitt avsedda ändamål. Det här är ingen leksak och bör endast användas under vuxnas överinseende. Använd inte om det finns tecken på defekter.

Sponsrad

product_detail_ad

Hållbarhet

Hållbara material

Hållbara material omfattar å ena sidan naturliga råvaror från kontrollerad odling av jord- och skogsbruk eller kontrollerad djuruppfödning, men också plast och fibrer som baseras på förnybara råvaror (t.ex. sockerrör). Kontrollerad odling bidrar till att bevara naturresurser och minska den negativa påverkan (t.ex. bekämpningsmedel) på miljön. Biobaserade plaster har en lägre andel fossila resurser och lägre utsläpp vid tillverkningen än konventionella plaster. Det finns också ett antal märkningar som visar att produkterna är tillverkade av hållbara material. Det handlar till exempel om FCS®-märket (Forest Stewardship Council), som garanterar ett hållbart skogsbruk och varumärket LENZING ECOVERO, som producerar hållbara viskos, eller Responsible Wool & Down Standard, som garanterar djurens välbefinnande och en hållbar användning av betesmarker.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer skål Growing Set of 2, rosa
5
3 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 3
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer skål Growing Set of 2, rosa
reer skål Growing Set of 2, rosa
212 kr