reer Nagelsax Baby Care  Baby
Pris
66 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343226

EAN: 4013283810606

reer Nagelsax Baby Care Baby
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343226.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningar för användning

Vården av det nyfödda barnet är särskilt viktig för föräldrarna. Med speciella hjälpmedel kan du sköta barnets naglar utan att behöva oroa dig för att skada din lilla älskling. Med nagelsaxen, som är individuellt anpassad till dina speciella behov, kan du Baby Care Med en nagelsax kan du ge ditt barn en skonsam manikyr och pedikyr utan problem.

Skärning av spikar - exakt och säkert
Säkerhetsnagelsaxen med sina rundade spetsar garanterar säker och bekymmersfri nagelklippning även för de allra minsta barnen. Det höga skärmotståndet och de särskilt korta bladen garanterar ett kontrollerat klipp och exakt avkortning av barnets naglar.

Bra hantering vid skärning
Förutom den utmärkta klippförmågan är nagelsaxen också mycket användarvänlig. De ergonomiskt formade handtagen med extra stora grepphål ger dig ett optimalt och säkert grepp i alla skärpositioner. Saxen är idealisk för både vänster- och högerhänta.

Säker och hygienisk förvaring
För säker transport är saxen utrustad med ett robust skyddshuvud. Detta minskar inte bara risken för skador under resan, utan skyddar också saxen från skador och smuts.

Produktdetaljer:
  • Färg: vit/grå
  • Optimal för säker vård av känsliga barnfingernaglar
  • Kontrollerad skärkraft för låg skaderisk
  • Särskilt korta och avrundade skäreggar
  • Stora grepphål för optimalt och säkert grepp i alla skärpositioner
  • Material: rostfritt stål / plast
  • Total längd: ca 7 cm
  • Fri från skadliga ämnen, ftalater, PVC och BPA

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Nagelsax Baby Care Baby
4.5
4 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 2
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Nagelsax Baby Care  Baby
reer Nagelsax Baby Care Baby
66 kr