reer Nagelfil Premium Care Baby tillverkad av glas

reer Nagelfil Premium Care Baby tillverkad av glas


Pris
70 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343224

EAN: 4013283810439

reer Nagelfil Premium Care Baby tillverkad av glas
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343224.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningar för användning

Babynaglar växer mycket snabbt och blir snabbt för långa. Detta kan ibland leda till ingrodda naglar eller smärtsamma repor på barnets känsliga hud. Se därför till att du tar hand om dina naglar regelbundet. Med Premium Care Baby glasnagelfil kan du enkelt och smärtfritt ta hand om ditt barns naglar.

För att klippa barnets naglar utan rädsla
Om barnets naglar klipps med sax eller nagelklippare kan det lätt hända att den känsliga nagelbädden skadas av för korta naglar eller naglar som klipps in från sidan. Många föräldrar är därför mycket rädda för att skada sitt eget barn. Denna rädsla kan överföras till ditt barn och ditt barn börjar frukta nagelvård. Nagelfilarer är det orädda alternativet till nagelsaxar eller nagelklippare. Det är nästan omöjligt att klippa eller ha för korta naglar.

Idealisk för mjuka naglar för barn
En tumregel för nagelvård är att ju mjukare nageln är, desto finare bör kornet vara. Därför är glasnagelfilarer särskilt lämpliga för barnets mjuka naglar. Med sina mikrofinkorniga slippartiklar förkortar filen de mjuka naglarna särskilt skonsamt och jämnar samtidigt ut nagelkanten. Detta förhindrar också att naglarna spricker eller slits. I motsats till grova Sand -filer skyddar den fina grynen även den känsliga huden på barnets fingertoppar från skador.

Hållbar, hygienisk, ofarlig
Nagelfilen från reer är av bästa kvalitet: reer garanterar detta genom att den tillverkas i Europa och använder härdat glas. Det speciellt härdade glaset förhindrar också att filen blir slö även vid intensiv användning och bibehåller slipkvaliteten permanent. Premium Care baby nagelfil är fri från skadliga ämnen! Materialet blir inte poröst ens vid rengöring och förhindrar därmed att bakterier och svampar samlas. För särskilt hygienisk användning kan filen också desinficeras efter rengöring, kokas och steriliseras med alla vanliga medel, t.ex. en vapomat.

Säker och hygienisk förvaring
För att skydda filen från skador vid fall levereras den med en specialanpassad hylsa. Detta skyddar inte bara filen från skador, utan den ogenomträngliga ytan håller också smuts och damm borta.

Produktdetaljer:
  • Särskilt lämplig för mjuka barnnaglar
  • Mycket skonsam mot naglarna
  • Lätt att rengöra och sterilisera
  • Hållbar och hållbar
  • Storlek: 90mm x 10mm
  • Fri från skadliga ämnen
  • Finkornig poleringsyta på båda sidor
  • Material: högkvalitativt härdat glas

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Nagelfil Premium Care Baby tillverkad av glas
4.5
14 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 10
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Nagelfil Premium Care Baby tillverkad av glas
reer Nagelfil Premium Care Baby tillverkad av glas
70 kr