reer Nässpray Soft& Clean
Pris
96 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343217

EAN: 4013283791127

reer Nässpray Soft& Clean
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343217.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningar för användning

Spädbarn har ännu inte ett fullt utvecklat immunförsvar, vilket är anledningen till att spädbarn ofta drabbas av förkylningar. Särskilt en täppt näsa försämrar avsevärt ditt barns välbefinnande, eftersom de under de första månaderna av livet andas uteslutande genom näsan. Det kan förekomma samtidiga symtom som sömn- och matsmältningsproblem samt sekundära sjukdomar i öron, bihålor och luftvägar. En nässugare hjälper till att avlägsna nässekret från barnets näsa och gör att barnet kan andas friare.

Skonsamt avlägsnande av nässekret
Nässugaren från reer tar försiktigt och smärtfritt bort irriterande nässekret tack vare sin flexibla sugspets. Formen på den mjuka sugdelen i silikon är anpassad till barnens näsor. Detta gör det särskilt lätt att föra in den i de små näsborrarna. De runda och mjuka formerna förhindrar effektivt irritation av de känsliga nässlemhinnorna och skador på näsan - dermatologiskt testad.

Praktiskt att använda
Pumpkulans ergonomiska och funktionella Design gör den lätt och snabb att använda. När du trycker på bollen skapar du ett vakuum i nässprayen. Om du nu långsamt minskar trycket sugs nässekretet genom sugspetsen in i näsaspiratorn. Det gummiliknande materialet TPE (termoplastiska elastomerer, BPA-fri) ger fingrarna ett glidfritt grepp.

Hygienisk förvaring
Efter användning kan du enkelt och snabbt ta isär nässprayen och rengöra den med milt rengöringsmedel och varmt vatten. De enskilda delarna kan sedan ångsteriliseras i förångaren. Om den rengjorda nässpetsen sedan sätts in upp och ner i sugkroppen förvaras nässpetsen hygieniskt tills nästa användning.

Produktdetaljer:
  • Lämplig för spädbarn och småbarn
  • Särskilt säker: inga små delar som kan sväljas
  • Avlägsnar nässekret utan att irritera de känsliga nässlemhinnorna.
  • Med mjuk och skonsam sugspets
  • Hygienisk förvaring: sätt helt enkelt in sugdelen upp och ner i pumpkulan.
  • Fri från katalater, PVC och latex
  • Material nosspets och pumpboll: 100 % TPE

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Nässpray Soft& Clean
4
24 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 15
 
4 Stjärnor
| 2
 
3 Stjärnor
| 4
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 3
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Nässpray Soft&amp; Clean
reer Nässpray Soft& Clean
96 kr