Idag: 10x mer babypoints ♡
Idag: 10x mer babypoints ♡
Samla nu
00
tim
00
min
00
sek

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

reer Isolerade flaskor i rostfritt stål Colour 500 ml, Berry Red
Tillfälligt slutsåld

reer Isolerade flaskor i rostfritt stål Colour 500 ml, Berry RedPris
190 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343259

EAN: 4013283905043

reer Isolerade flaskor i rostfritt stål Colour 500 ml, Berry Red
Texten har översatts automatiskt.
Om din älskling är hungrig måste det oftast gå snabbt. Förutom mjölkpulver och flaskor behöver de framför allt en sak: vatten med idealisk temperatur. Med den isolerade flaskan Colour har du den alltid nära till hands. Det spelar ingen roll om du är ute och reser med ditt barn eller om det kommer att bli ännu en lång natt: Den isolerade flaskan håller vattnet varmt i flera timmar och gör att du kan laga mat snabbt och utan bekymmer.

För enkel matberedning
Den isolerade flaskan Colour består av en vakuumisolerad, dubbelväggig flaskkropp. På så sätt hålls varmvattnet varmt i upp till 12 timmar. Tack vare den dubbla isoleringen blir flaskan aldrig varm när den fylls med varmt vatten utifrån och skyddar därmed mot brännskador.

Praktisk hjälpreda för att vara på språng
Även när ditt barn har vuxit ur mjölken förblir den isolerade flaskan din trogna följeslagare på utflykter. Under kalla dagar värmer den dig och din familj med en varm dryck. Under varma dagar ger den en svalkande förfriskning. Kalla juicer och teer håller sig kalla i upp till 24 timmar och förlorar inte sin fräschhet.

Droppfri
Med den isolerade flaskan från reer behöver du inte oroa dig för fukt i väskan. Detta tack vare silikonförseglingen. Detta garanterar att flaskans öppning är helt förseglad och att ingen vätska kan läcka ut. Den dubbelväggiga vakuumisoleringen förhindrar också svettning av flaskan och därmed sammanhängande kondensdroppar.

Idealisk dryckesnjutning
Det robusta inre och yttre höljet är tillverkat av rostfritt stål 18/8 - ett stål som är känt för sin höga renhetsgrad. Det robusta materialet klarar kraven från daglig användning och är särskilt hållbart, rostfritt och reptåligt. Det livsmedelssäkra rostfria stålet skyddar innehållet från yttre påverkan utan att överföra en metal lisk eftersmak till din dryck. Vår isoleringsflaska är därför lukt- och smaklös och naturligtvis fri från BPA, PVC och skadliga mjukgörare.

Särskilt användarvänlig
Tack vare den nyutvecklade stängningen kan flaskan öppnas med en enda handledsrörelse. Det är bara att vrida spaken i vridlocket uppåt så att drycken kan hällas ut. Locket kan enkelt tas isär i två delar med en vridning och rengöras snabbt och hygieniskt.

Enkel hantering
Den 4,5 cm breda dricköppningen gör det lätt att fylla flaskan. Tack vare den extra stora öppningen kan även färska grönsaker eller skuren frukt hällas i - för en fruktig sommardrink. Öppningen efter användning gör det också enkelt att rengöra den - för långvarig, hygieniskt ren användning.

Bekvämt att dricka
Det praktiska skyddslocket håller inte bara pipen hygieniskt ren, det kan också användas som en drickmugg där drycken kan hällas upp på ett bekvämt sätt. Muggen är också isolerad så att ingen kan bränna sig på fingrarna när man dricker te eller kaffe ur den.

För ett rättvist ekologiskt fotavtryck
Reer s vakuumkolv bidrar till miljöskyddet. Tack vare det robusta utförandet kan de användas i många år. De är det perfekta alternativet till engångsflaskor som hamnar direkt i soporna efter användning. För att minimera förpackningsavfallet säljs flaskorna oförpackade och förses endast med produktmärken som är tillverkade av 100 % återvinningsbart kraftpapper. För att skydda vår jord och därmed också våra barns framtid.

Produktinformation
  • Design : Bärröd
  • Idealisk för att förbereda barnmat
  • Håller kokt vatten varmt i upp till 24 timmar
  • Stark kropp av rostfritt stål: hygienisk, smaklös och okrossbar.
  • Med dubbelväggig vakuumisolering
  • Fri från BPA, PVC och skadliga mjukgörare
  • Nominell fyllnadsvolym: 500 ml
  • Material: rostfritt stål, plast

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Isolerade flaskor i rostfritt stål Colour 500 ml, Berry Red
4.5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare