reer Hårvårdsset Baby Care
Pris
68 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343227

EAN: 4013283810705

reer Hårvårdsset Baby Care
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343227.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Användningsguide

Vare sig det handlar om änglalockor eller känslig babyflocka - de första babyhåren och hårbotten hos nyfödda barn är särskilt känsliga och kräver särskilt skonsam vård. Vår Baby Care hårvårdssetet, som består av en borste och en kam, gör att du kan ta hand om ditt barns hårbotten och hår försiktigt men noggrant.

Alltid välfriserad
Baby Care Hair Care Set är den perfekta kombinationen för enkel frisyr för småbarn. Kammen används för att forma håret perfekt och samtidigt ta bort lösa hårstrån. Borsten som är tillverkad av antistatiska gethår tämjer sedan fint, flygande hår.

Avlägsnar försiktigt vaggahuvuden
Det är inget ovanligt och utgör ingen fara för ditt barn. Det bör dock avlägsnas regelbundet eftersom det kan vara en grogrund för mikroorganismer. Kliande vagga kan också leda till att ditt barn skadar sin känsliga hårbotten genom att klia sig mer. Med sina extra skonsamma tänder kan man kamma bort skorpan särskilt skonsamt utan att ytterligare irritera den redan irriterade hårbotten.

Vårdar den känsliga hårbotten
Den mjuka naturhårsborsten är idealisk för att massera den känsliga hårbotten på ett mjukt och avslappnande sätt. Den kan också användas under vatten eller i badet. Borstarna av naturhår är fria från skadliga ämnen. Regelbunden borstning förhindrar bildandet av vagga och stimulerar cirkulationen.

Praktiskt och lämpligt för barn
Både kam och borste säkerställer en bra hantering. Det ergonomiskt formade handtaget ligger bekvämt i handen, halkfria insatser ger ett säkert grepp för ditt barns dagliga hårvård. Hårvårdssetetet garanterar säker användning tack vare de rundade kanterna.

Produktdetaljer:
  • Optimal för skonsam vård av fint babyhår
  • Hårborste med mjuka naturborsthår
  • Glidfritt handtag för ett säkert grepp
  • Skorvkam med mjuka tänder
  • Ofarlig
  • Material: plast / gethår
  • Leveransomfattning: 1 x borste för naturligt hår 1 x kam för skorv

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
66 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Hårvårdsset Baby Care
3
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 0
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Hårvårdsset Baby Care
reer Hårvårdsset Baby Care
68 kr