reer Flaska och spenborste 2in1
Pris
51 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A342883

EAN: 4013283210314

reer Flaska och spenborste 2in1
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A342883.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningsmanual

Hygien är särskilt viktigt för nyfödda barn. Deras unga immunförsvar gör det lätt för spädbarn att få infektioner, smärtsamma kolikbesvär och mag- och tarmbesvär. Det är skäl nog att ägna särskild uppmärksamhet åt att rengöra babytillbehör, särskilt flaskor, bröstvårtor etc. Med 2in1 flask- och bröstvårtsborsten från reer kan flaskor och bröstvårtor rengöras särskilt noggrant.

Praktisk 2-i-1-produkt
Flaskborsten har en extra spenborste i handtaget. Du kan alltså använda borsten inte bara för att rengöra flaskan ordentligt, utan också för att hygieniskt rengöra spenar, nappar eller till och med delar av bröstpumpar.

Stor flaskborste
Flaskborsten består av två rengöringselement: en svamp och dimensionellt stabila nylonborstar. Svampen säkerställer att rengöringsmedlet skummas och anpassar sig till alla bottenformer - för grundlig rengöring ända in i flaskans sista hörn. De slitstarka men mjuka nylonborstarna lossar även de mest envisa mjölkresterna utan att skada flaskan. Det extra långa handtaget gör det möjligt att utan ansträngning rengöra även djupa flaskor.

Integrerad spenborste
Den lilla spenborsten är lämplig för noggrann rengöring av alla små tillbehör som behövs för utfodring. För att den lilla borsten inte ska gå förlorad kan du enkelt förvara den i flaskborstens handtag efter användning. Öppningen i handtaget gör att borsten torkar snabbt och fullständigt, vilket förhindrar spridning av bakterier och mögel.

Lätt att rengöra
För en lång och hygienisk användning av borstarna är det också mycket viktigt att de rengörs själva. Därför bör du rengöra båda borstarna med varmt sköljvatten efter varje användning och sedan skölja dem med rent vatten. För en särskilt noggrann rengöring kan du också lägga borstarna i diskmaskinen.

Hygienisk förvaring
För att kunna förvara den rengjorda flaskborsten hygieniskt efteråt har den utrustats med en praktisk upphängningsanordning. Detta innebär att borsten alltid kan fästas på köksavsatsen, redo att användas, och inte behöver placeras på diskbänkens avrinningsbräda tillsammans med t.ex. en trasa och en svamp, där den kan komma i kontakt med bakterier.

Produktinformation
  • Flaskborste med formstabila, slitstarka borst och rengöringssvamp
  • Med praktisk spenborste; förvaras i handtaget för att spara utrymme
  • Integrerad upphängningsanordning
  • Diskmaskinsäker
  • Material: plast, nylon, Metal l
  • Mått: ca 27,5 cm x 6,5 cm

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Flaska och spenborste 2in1
5
7 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 6
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Flaska och spenborste 2in1
reer Flaska och spenborste 2in1
51 kr