reer Badmatta MyHappy Bath Mat XL
Pris
181 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343215

EAN: 4013283760338

reer Badmatta MyHappy Bath Mat XL
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343214_A343215.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Anvisningar för användning

Barnen känner sig bekväma i vattnet och tycker om att plaska runt. De drivs dock ofta av nyfikenhet och leklust och är ofta mycket förhastade. Din lilla älsklings inte fullt utvecklade balanssinne kan leda till knepiga situationer här. MyHappy Bath Mat-insatsen speciellt för babybadkar ger ditt barn det stöd som behövs och förhindrar att det glider i badet.

Perfekt för badkar och duschkabiner.
Den rektangulära mattan passar perfekt i det klassiska långsträckta badkaret. Med måtten 97 cm x 36 cm täcker den inte bara hela sittytan och skyddar därmed mot halkolyckor i hela badkaret, utan ger även halkskydd i duschutrymmen.

Skyddsskydd mot halkbekämpning
Mattan är tillverkad av gummiliknande naturgummi. Tack vare materialets naturliga antihalkegenskaper ger badmattan ditt husdjur ett säkert skydd mot att halka på hala ytor. Ovansidan har också en struktur i söt valdesign Design , som har en extra halkskyddseffekt - för ett ännu säkrare grepp när du plaskar runt.

Säkert grepp
De extra stora och starka sugkopparna på insatsens undersida garanterar tillförlitlig golvhållning på alla släta ytor. De förhindrar att mattan glider i badet eller duschen, både i vått och torrt tillstånd.

Behaglig för den känsliga babyhuden
För att skydda barnets känsliga hud är den halkfria mattan tillverkad av 100 % hudvänligt naturgummi. Den är fri från skadliga ämnen och farliga mjukgörare som BPA, PVC och ftalater. Materialets antibakteriella egenskaper gör det särskilt lätt att rengöra - tvålrester kan enkelt sköljas bort med rent vatten.

Multifunktionell
Mattan är inte bara mycket användbar i badet, utan ger också ökad säkerhet utanför badet. Den kan till exempel användas som duschmatta och skyddar våta fötter från att halka på hala kakelplattor när du går ut.

Produktdetaljer:
  • Färg: blå
  • Förhindrar att barnet halkar i badet eller duschen och säkerställer att barnet sitter bekvämt och står säkert.
  • XL-storlek täcker hela sätet i badkaret
  • Många sugkoppar för extra säkert grepp (281 stycken)
  • Texturerad, halkfri yta
  • Attraktiva Design med små valar
  • Tillverkad av naturligt och hudvänligt material
  • Lämplig för barn och vuxna
  • Antibakteriell
  • Material: naturgummi
  • Mått: 97 cm x 36 cm

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Badmatta MyHappy Bath Mat XL
5
33 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 26
 
4 Stjärnor
| 6
 
3 Stjärnor
| 1
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Badmatta MyHappy Bath Mat XL
reer Badmatta MyHappy Bath Mat XL
181 kr