reer Badbok MyHappy Bath Book - Magisk badbok

reer Badbok MyHappy Bath Book - Magisk badbok


Pris
60 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A343283

EAN: 4013283760123

reer Badbok MyHappy Bath Book - Magisk badbok
Texten har översatts automatiskt.
<a href="https://assets.babymarkt.com/media/pdf/A343283.pdf" class ="download-pdf" target="_blank">Användningsguide

MyHappy Bath -boken med kärleksfullt utformade sidor på temat undervattensvärlden kommer att underhålla din älskling under badet. Med barnvänliga motiv som dyker upp på magisk väg uppnås de första inlärningsmålen på ett lekfullt sätt, vilket stöder utvecklingen under de första levnadsåren.

Åldersanpassade illustrationer
Den 6-sidiga badboken med färgglada illustrationer ger nya, spännande intryck när du plaskar runt.

Väcker lusten att utforska
Ditt barn kommer inte att kunna sluta förundras - huvudmotiven framträder som genom magi när de kommer i kontakt med vatten. Vattendjuren är fyllda med starka kontrastfärger och blir därmed synliga, vilket gör B aden ännu roligare. Den extra gnisselfunktionen vill också utforskas och främjar ditt barns känsel- och hörselsinne.

Främjar fin- och grovmotoriska färdigheter
De fjäderlätta och mjukt formade sidorna gör det lätt att hålla och greppa medan ditt barn dyker in i undervattensvärlden. Och om den skulle glida ur de små händerna flyter den på vattnet så att den är lätt att ta tag i igen. Detta tränar både grov- och finmotoriken på samma gång. Den mjuka ytan ger en behaglig känsla när du håller i och vänder sidorna.

Robusta och säkra material
Som förälder vill du hålla riskerna så små som möjligt, särskilt under den tid då du prövar och upptäcker nya saker. Tack vare det robusta materialet överlever aktivitetsboken många knäck- och gnagningsattacker utan att skadas. Mjuka kanter och ofarliga material gör boken till en bra följeslagare med mycket att upptäcka. Den kan enkelt rengöras med varmt tvålvatten och sedan rent vatten.

Produktdetaljer:
  • Färgglada illustrationer från undervattensvärlden
  • Magisk effekt: Motiven ändrar färg i vattnet.
  • Perfekt för b aden , stänk och lek
  • Integrerad gnällspik
  • Mjuk, halkfri känsla
  • Mått: 15 cm x 15 cm
  • Material: PEVA
  • PVC-fri

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Reer

Reer – För säkerhet och välbefinnande i hemmet

Reer grundades i Tyskland för mer än 90 år sedan och började specialisera sig på produkter för barn och familjer år 1962. Företaget utvecklar och tillverkar produkter för barnsäkerhet och elektroniska eller mekaniska hjälpmedel för föräldrar.

Både matvärmare och babyvakter är bland de många uppfinningar av Reer som sedan 60-talet förenklar vardagen för familjer. Reers breda sortiment innehåller också säkerhetsgrindar, sängskydd, termometrar, kantskydd och mycket mer som gör ditt hem barnsäkert.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: reer Badbok MyHappy Bath Book - Magisk badbok
4.5
10 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 7
 
4 Stjärnor
| 3
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

reer Badbok MyHappy Bath Book - Magisk badbok
reer Badbok MyHappy Bath Book - Magisk badbok
60 kr