10% rabattkod i appen idag!✨
10% rabattkod i appen idag!✨
Kopiera rabattkoden:
APPO8335
00
tim
00
min
00
sek
Hämta rabattkodi

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

RECARO Sommarkåpa Grå för Mako-serien
Tillfälligt slutsåld

RECARO Sommarkåpa Grå för Mako-serien


Pris
434 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Sponsrade produkter

Artikelnummer: A311318

EAN: 8050038142939

RECARO Sommarkåpa Grå för Mako-serien
Texten har översatts automatiskt.
Genialt tänkande gäller alla detaljer. Bekväm resa på varma dagar är givet med vårt specialdesignade sommaröverdrag. Det andningsbara nätmaterialet ger optimal luftcirkulation och förhindrar ansamling av fukt.

Det mjuka materialskyddet kan enkelt fästas över sätet och säkerställer att ditt barn känns torrt och sätet skyddas från smuts och fläckar. Det moderna e-tillbehöret i ljusgrått matchar ditt barnsäte perfekt, oavsett färg. Efter långa resor på sommaren kan locket tas bort snabbt utan att selen tas bort och kan tvättas i maskin upp till 30 ° C.

Produktdetaljer:
  • Andningsbart nätväv
  • Optimal luftcirkulation
  • Förhindrar fuktbildning
  • Enkel och snabb installation
  • Skyddar sätet från smuts och fläckar
  • Maskintvättbar vid 30 ° C
Kompatibel med:
  • Mako
  • Mako Elite
  • Mako Elite 2
Ingår i leveransen:
  • Sommarkåpa
Barnsäte ingår inte.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Recaro

Recaro - 100 år av expertis

Recaro har varit ett populärt märke i mer än 100 år. Det hela började med att grundaren Wilhelm Reutter grundade en kaross- och hjulfabrik i den tyska staden Stuttgart. I fabriken tillverkade Recaro inte bara bilbarnstolar utan även flygplan. Det lade grunden till att dotterbolaget Recaro Child Safety GmbH & Co KG bildades som fokuserar sig på säkra och stilrena bilbarnstolar. Recaro har en egen kraschtest-anläggning i vilken bilbarnstolarna säkerhetstestas för att kunna uppfylla de högra krav som ställs. Här har man lagt störst fokus på barnets trygghet och säkerhet. Recaros sortiment består av bilbarnstolar, barnvagnar, babyskydd och basenheter och en mängd olika tillbehör.

Våra bästsäljare